Nyhed

Nibe Festival-chef: Smukt, at Volbeat spiller i vores lille skov

Vi har talt med festivalleder Peter Møller Madsen til en snak om årets program

Onsdag den 29. juni åbner Nibe Festival og fortsætter til og med lørdag den 2. juli i Skalskoven ved Nibe. GAFFA har fanget Nibe Festivals leder og talsmand Peter Møller Madsen til en snak om, hvad festivalens sigende slogan ”fire fede dage med musik, miljø og mennesker” indebærer.

Hvem glæder I jer mest til at opleve på Nibe?

– Vi har Volbeat på som hovednavn og at opleve dem i festivalens meget intime rammer bliver helt fantastisk. De spiller kun to steder i Danmark i festivalsæsonen, og at det ene sted er i vores lille skov, er da smukt.

Hvilke navne anbefaler du særligt på Nibe festival?

– Vi har et par internationale navne, jeg synes, man skal huske på. Det bosniske balkan hiphop-band, der hedder Dubioza Kolektiv kigger forbi, og de har gang i et spændende projekt. Så har vi også Walk Off the Earth, YouTube-fænomenet, som jo kan meget mere end de her fuldstændige vanvittige covers, de laver af andres numre. Det er et super fedt happy indie-folk-band, som virkelig kan noget, så dem har jeg store forventninger til. Jeg glæder mig også til at opleve Saveus live. Det virker til at blive en koncert, der kommer til at vælte noget.

– Vores gæster bør også også tjekke Velvet Volume og Katie Keller ud. Vi lægger stor vægt på, at festivalgæsterne kan bevæge sig frit rundt i skoven, hvor der også er mulighed for, at man kan komme ud i nogle musikalske hjørner – samtidig med at vi selvfølgelig godt ved, hvad folk kommer efter, og det er jo primært de store populære danske navne.

Udbyder Nibe Festival øvrige faciliteter end musik?

– Det fede ved at være i en skov som her i Nibe er, at folk kan gå ud og ind af det ene miljø efter det andet. Vi lægger stor vægt på i Nibe, at vi skal kunne performe på andet end musikken. Derfor bygger vi nogle miljøer, hvor vi har opholdsinstallationer. Der skal man kunne hænge ud, og det er uanset, om det er på campen eller i skoven til selve festivalen. Vi har et slogan, der hedder ”fire fede dage med musik, miljø og mennesker”, og det er dét, vi forsøger at efterleve ved vores festival.

Der er udsolgt af partoutbilletter til festivalen og udsolgt af endagsbilletter til onsdag, men der er enkelte endagsbilletter til torsdag, fredag og lørdag via Billetlugen.

 

ANNONCE