Nyhed

Randi Laubek tilbage med to album og turné

Sangerinden og sangskriveren er tilbage efter fire års stilhed

Randi Laubek er efter fire års stilhed på albumfronten tilbage med hele to album, der begge udkommer 26. august og bliver fulgt op af en turné i november.

De to album er henholdsvis det akustiske ”Inner Sea Outer Fields” produceret i samarbejde med Gustaf Ljunggren" og det mere elektroniske og eksperimenterende album ”Pow Wow”, som er lavet i tæt samarbejde med Jonas Berg, Emil De Waal samt Anders Stig Møller fra Turboweekend,.

Første sngle udsendes i begyndelsen af august.


Randi Laubek debuterede i 1997 med albummet "Ducks and Drakes", der modtog tre danske Grammyer og blev en stor salgssucces. Hun har siden udgivet yderligere fem album, senest "Letter to the World" i 2012 med musik til lyrik af den amerikanske 1800-talsdigter Emily Dickinson. Et album, som GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen tildelte fire stjerner og blandt andet skrev følgende om: "'Letter To The World' er en smal udgivelse, der giver en flot demonstration af Randi Laubeks musikalske og ikke mindst vokalmæssige talenter." Læs hele anmeldelsen her.

I september 2015 spillede Randi Laubek på Atlas i Aarhus, hvor GAFFA blandt andet skrev: Hendes stemme er stadig stor og nuancerig som skovene i det snarligt kommende efterår, og hendes sangskriverpen er fortsat skarp, viste nye numre som den vuggende, melodiske og let kringlede ballade "Carved in Mountains" og "Rewards" med delikat fingerspil på akustisk guitar fra Gustaf Ljunggren. Laubeks første sæt gav dog også genhør med hendes fine, ældre sange "Lodestarlodestone" og "Moon Soul" Hvor er det dejligt at have hende tilbage. Pt. har hendes officielle Facebook-side i øvrigt kun 826 likes. Giv hende lige lidt flere! Læs hele anmeldelsen her.

Turné:


Til november drager Randi Laubek på tour med sangene fra de nye album samt fra bagkataloget. Koncerterne er for et siddende publikum.

Bandet består af:

Randi Laubek (sang, guitar)


Emil De Waal (trommer)

Anders Stig Møller (keyboard)

Jonas Berg (diverse instrumenter)


Gustaf Ljunggren (diverse instrumenter)

Billetter kan købes via spillestedernes respektive hjemmesider fra tirsdag den 7. juni klokken

10.00.


9. nov.: Odense, Dexter

11. nov.: Aarhus, Musikhuset Lille Sal

13. nov.: København, DR Studie 2


15. nov.: Aalborg, Skraaen

16. nov.: Herning, Fermaten

17. nov.: Frederikshavn, Det Musiske Hus


19. nov.: Horsens, Kulisselageret

Se musikvideoen til gennembrudshittet "Madness Sadness" fra 1997:


ANNONCE