Nyhed

Se koncerter fra Roskilde Festival hjemme i stuen

Se de første 10 navne fra Roskilde Festival, der livestreames på Red Bull TV

Er det ikke lykkes dig at få en billet til Roskilde Festival, skal du ikke fortvivle. Du kan nemlig stadig nyde mange af de gode koncerter langt væk telte, der synker i sjat og mudder, hjemme i din sofa bag stuens trygge vægge.

Sammen med Red Bull TV løfter Roskilde Festival nu sløret for de første navne, som kan ses live på Red Bull TV i perioden 29. juni - 2. juli. Det drejer sig om Red Hot Chili Peppers, Young Thug, Stormzy, Birdy Nam Nam, Miike Snow, Destroyer, Bring Me The Horizon, Kvelertak, Choir of Young Believers og Jacob Bellens.

Red Bull TV kan man nemlig fra d. 29. juni til 2. juli streame koncerter live fra Roskilde Festivals fire største scener: Orange Scene, Arena, Avalon og Apollo. Udvalgte koncerter vil desuden være tilgængelige efter festivalen.

De første 10 navne fra årets festivalprogram, der er offentliggjort til livestreaming på Red Bull TV, er vidt forskellige, men har det tilfælles at de er pionerer inden for deres respektive genrer. Red Hot Chili Peppers’ funkede og flabede rock har leveret soundtracket til en hel generation, og de er netop nu aktuelle med deres seneste album "The Getaway". Læs GAFFAs anmeldelse her.

Young Thug og britiske Stormzy lige nu udstikker nye regler for henholdsvis hiphop og grime, mens festen findes hos det franske DJ-kollektiv Birdy Nam Nam, der har et ry for episke og eklektiske vinyl-set samt hos de svenske pop-maestroer Miike Snow. De er kendt for elektroniske, catchy sange, der gør det svært, omend umuligt at stå stille.

Og så er rocken selvfølgelig repræsenteret, gennem acts som indie-favoritterne fra Destroyer, de storladne Bring Me The Horizon og de norske metal-mestre fra Kvelertak. Og så er der naturligvis stærke danske navne i form af Choir of Young Believers og Jacob Bellens.


Det er – med andre ord – 10 navne i mange forskellige retninger, men tilsammen udgør de et nuanceret udsnit af de genrer og lyde, der definerer hvordan nyskabende musik lyder. Flere navne slippes i dagene op til festivalen.

Både Roskilde Festival og den samlede ”Season of Festivals” kan ses gratis på Red Bull TV via nedenstående platforme:

 


  • www.redbull.tv/roskilde
  • Red Bull TV app til Android, iOS og Windows telefoner
  • www.roskilde-festival.dk
  • Roskilde Festival app til Android, iOS og Windows telefoner
  • Gennem Apple TV og Samsung TVs Red Bull kanaler
  • Som embedded player hos en række udvalgte danske og internationale medier
ANNONCE