Nyhed

Video: Se Roskilde-aktuelle Kakkmaddafakka spille blandt Edvard Munch-malerier

Den både dansable og eftertænksomme "May God" har fået en kunstmættet billedside

Det norske, Roskilde-aktuelle band Kakkmaddafakka er aktuelle med en ny video til den både melankolske og dansevenlige sang "May God". Videoen er optaget på museet Kode i Bergen og viser bandet spille blandt kunstværker af den store norske billedkunstner Edvard Munch. Se videoen nedenfor.

Gruppens guitarist og sanger Alex Vindenes udtaler: "Vi er alle meget inspirerede af kunst, og Edvard Munch er utvivlsomt en af de største kunstnere nogensinde. Hans maleri "Melankoli" (som man ser i videoens første billede, red.) fanger virkelig ånden i denne sang. Der er en fyr, der ser meget trist ud i forgrunden, og hvis du kigger nøje i baggrunden er der et par dér, der hygger sig. Det er dér, han vil være."

Hans bror Pål Vindenes, cellist, guitarist og sanger og leadvokalist på "May God" fortæller: "Sangen handler om, når der er tre personer i et forhold, og vi ved alle, at de plejer at virke bedre med to. Sangen fortæller om, når jalousien tager magten over dig, og du handler på måder, som du ikke har lyst til. Det er ikke nogen rar følelse, men jeg tror, vi alle har været der."


Kakkmaddafakka giver koncert på Roskilde Festival 30. juni. Gruppen kunne også opleves på årets Spot Festival, hvor GAFFAs anmelder Kristian Pedersen tildelte fem stjerner og blandt andet skrev følgende:

"Du kan stille dit ur efter, at NU kommer trommerne, NU er der keys, og NU skal i klappe. På den måde hiver Kakkmaddafakka ikke tæppet væk under nogen. Men når poppen spiller, skinner et sammenspillet og drevent liveband i en grad, man kun kan overgive sig til. Nordmændene sikrer en charmerende popfest, der fortsætter på Roskilde Festival til sommer." Læs hele anmeldelsen her.

 


 

ANNONCE