Nyhed

Kakkmaddafakka giver dansk koncert

GAFFA.dk – alt om musik

Norske Kakkmaddafakka kommer til Danmark og giver koncert.

Indie-rockerne fra Kakkmaddafakka giver koncert i København den 4. marts 2020. Og det bliver Vega, som får fornøjelsen af at agere værter for showet. Bandet har tidligere i år udgivet albummet Diplomacy, som også dengang bragte nordmændene til Danmark. 

Netop Diplomacy høstede fem ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder. Albummet er Kakkmaddafakkas femte i rækken. 


"Er der retfærdighed til i verden, så er Kakkmaddafakkas femte album Diplomacy at finde som fast bestanddel på sommerens indiediscos, hvor natteliv bliver danset, drukket og levet.", var en del af argumentationen.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Det norske band med det særegne navn leverer store popsange

Ud over koncertoffentliggørelsen rammer Kakkmaddafakka også gaden med en spritny single, som har fået titlen "Baby". Nummeret figurerer også på en kommende ep fra bandet. 


Forsanger Axel Vindenes fortæller:

– Med “Baby” rider bandet på en flods energi med en kærlighedssang, der tumler af sted med en million kilometer i sekundet. “Baby” er en smittende sang, en glædelig rutschebane af guitarer, synthesizers og saxofoner, som smelter sammen til en svimlende, uimodståelig popsang. Selvom sangen indbyder til direkte glæde, så er teksten ikke rendyrket glæde. Du kan kalde det en ægte kærlighedssang. Et længerevarende forhold har sine op- og nedture. Intet godt forhold er ren lykke. Det er stadig en positiv sang om et godt forhold, men det beskriver vigtigheden af at have yin og yang.

Billetsalget til koncerten er i gang via Ticketmaster.

Lyt til "Baby" her.


 

 

ANNONCE