Nyhed

Avril Lavigne: Stop med at mobbe Nickelback

Den canadiske sangerinde tager sin eksmands udskældte band i forsvar

Den canadiske sangerinde Avril Lavigne forsvarer nu sin eksmand Chad Kroeger og dennes kolleger i det både elskede og hadede rockband Nickelback. Lavigne var i perioden 2013-2015 gift med Kroeger og er stadig ven med ham, og nu tager hun Nickelback i forsvar i en række opdateringer på Twitter.
 
Årsagen er, at magasinet E! News har skrevet om en ny undersøgelse, hvor folk udtaler, at det eneste, de hader mere end Nickelback, er den amerikanske formodede republikanske præsidentkandidat Donald Trump. Det er ikke første gang, pressen skriver lignende ting om Nickelback. I en afstemning i Rolling Stone i maj 2013 kårede læserne således Nickelback til at være den næstværste gruppe, der debuterede i 1990'erne, kun overgået af Creed. Læserne af det nu hedengangne engelske musikblad Word gik endnu videre, da de i 2009 udnævnte bandet til at være det værste nogensinde – i øvrigt med Lighthouse Family og Toploader på anden- og tredjepladsen.
 
På Twitter skriver Lavigne følgende:
 
"Hej, ENews og alle, der skriver disse artikler ... bliv voksne ... dette er ekstremt ondskabsfuldt og uberettiget."
 
Hun påpeger desuden, at Nickelback har solgt mere end 50 millioner plader og har haft 17 nummer 1-singler, og tilføjer:
 
"Nu er det nok. Du kan ikke leve et positivt liv med et negativt sind."

I 2013 bragte GAFFA et interview med Nickelbacks bassist Mike Kroeger (bror til forsanger Chad Kroeger) og stillede ham blandt andet dette spørgsmål:

I har solgt utrolig mange plader og fået talrige priser, men samtidig har I også fået meget kritik, både af anmeldere og såkaldt almindelige mennesker. Hvordan har I det med det?


– Det går vi ikke op i. Man skal ikke tage det, pressen skriver, alt for alvorligt, uanset om det er ros eller kritik. Husk på, at alle i musikbranchen har et job, de skal udføre, og det betyder nogle gange at skrive en historie, selvom der ingen er. I begyndelsen af vores karriere lod vi os gå på af kritikken, men nu er vi bedøvende ligeglade. 

Læs hele interviewet her.

Nickelback giver koncert i Jyske Bank Boxen 8. september. Der er stadig billetter på Ticketmaster.dk
 
Lyt til et af Nickelbacks store hits – vurder selv, om Avril Lavigne eller bandets kritikere har mest ret:
 
 
 
ANNONCE