Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Gadefesten indtager København, når Distortion løber af stablen, men det er ikke kun i landets hovedstad, hvor festlighederne finder sted – også Odense og Aarhus har lidt at byde på

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Distortion indtager Københavns gader


Sommerstarten markeres med den tilbagevendende gadefestival Distortion, der fra onsdag til lørdag indtager byens gader. Onsdag bliver Dronning Louises Bro og Sant Hans Torv omdannet til en udendørs natklub, torsdag rykkes der til Halmtorvet og Enghave Plads, og fredag og lørdag står den på Distortion Ø, hvor det med al sandsynlighed vil stikke helt af. Men selvom de udendørs gadefester er åbne for alle, så husk at være den opperen type og køb et Gadearmbånd!

Hvad: Distortion 2016

Hvor: København


Hvornår: 1.-4. juni

Hvordan: Facebook-event


 

DJ Hell på Culture Box

Når klokken slår 22, fortsætter festen indendørs, og der er naturligvis et hav af lokale natklubber, der disker op med årets fest. Det sker blandt andet på Culture Box i Indre By, hvor den tyske technolegende DJ Hell spiller op til dans. Foruden dette fornemme besøg, afholder Re:Fresh Your Mind showcase i Red Box med tyske Skai og danske Tim Andresen som værter.


Hvad: Distortion Club with DJ Hell

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K

Hvornår: 3. juni fra kl. 23.00


Hvordan: Facebook-event

 


Hey, der er også fest i Odense!

Det er ikke kun København, der omdannes til et vaskeægte festmekka. Det sker også denne weekend i den fynske hovedstad Odense, hvor Slagterigrunden i midtbyen lægger rammer for den fjerde udgave af Warehouse Festival. Nogle af festmusikkens ypperste er naturligvis inviteret, blandt andre vil Danmarks technokonge Morten og Snavs lægge lyd til det fynske dansegulv.

Hvad: Warehouse Festival 2016


Hvor: Slagterigrunden, Rugårdsvej, Odense C

Hvornår: 4. juni fra kl. 14.00

Hvordan: Facebook-event

 


Vestergadefesten


Gadefesten findes også denne weekend i Aarhus, hvor Vestergade lægger rammer for festligheder for alle aldre. Arrangementet løber fra Lille Torv til Vester Allé med en overflod af aktiviteter, med morgenyoga og meditation for de morgenfriske, efterfulgt af Aarhus Pride Parade ved Grønnegade. Der er naturligvis et tætpakket musikprogram med blandt andre Røgsignal og DJ Starski & Touch.

Hvad: Vestergadefesten 2016

Hvor: Vestergade, Aarhus C


Hvornår: 4. juni fra kl. 10.00

Hvordan: Facebook-event


 

Hvem skal blive den nye Miss Draghouse?

Lørdag lægger Lille Vega vægge til måske årets meste flamboyante festlighed, når årets Miss Draghouse skal kåres. Syv queens vil dyste i forskellige kategorier med inspiration fra den amerikanske RuPaul’s Drag Race – og der er naturligvis en klækkelig præmie til vinderen af årets Miss Draghouse.


Hvad: Miss Draghouse

Hvor: Lille Vega, Enghavevej 40, Kbh. V

Hvornår: 4. juni fra kl. 20.00


Hvordan: Facebook-event

 


Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]

ANNONCE