if(navigator.userAgent.match(/MSIE|Internet Explorer/i)||navigator.userAgent.match(/Trident\/7\..*?rv:11/i)){ } Ida Kudo vil lave musikvideo med Snapchats Faceswap

Nyhed

Ida Kudo vil lave musikvideo med Snapchats Faceswap

Sangerinden inviterer fans til at hjælpe med sin kommende musikvideo via Snapchat

Ida Kudo varmer op til sommeren med sin nye single “Shiva” et miks af etniske melodier og dancehall-rytmer, hvis formål er, at man skal kunne danse dæmonerne væk. Du kan høre singlen her forneden og læse mere om, hvordan du via Snapchat måske kan medvirke i den kommende musikvideo.

Som et anderledes tiltag har Ida Kudo valgt at bruge Snapchat med funktionen Faceswap til at promovere sin single og samtidig indbringe publikum til at være med i "Shiva"-musikvideoen. Konceptet er enkelt: Sæt "Shiva" på, tag et screenshot af Ida Kudos "Shiva" (via Facebook) eller find din egen.

Faceswap billedet på Snapchat over dit ansigt, hvor de optager 10 sekunders klip. Efterfølgende sendes klippet rundt via Snapchat og gemmes på telefonen. Til sidst sendes det til +45 51 94 27 35 med muligheden for at komme med i den samlede musikvideo.

Målet er at indbringe publikum på en ny og spændende måde, samtidig med at sprede sommerstemning med den energiske single. Netop Snapchat er valgt til denne single, da den falder godt i spænd med Snapchats farverige og sjove funktioner, som skaber uendelige muligheder for artister som Ida Kudo til at inddrage deres publikum på en værdifuld måde.


Det er ikke første gang, at Ida Kudo anvender Snapchat på en fantasifuld måde. Sidste år afholdt sangerinden releaseparty for sin selvbetitlede debut-ep i Kødbyen, og her kunne man streame hele aftenens begivenheder via Snapchat.

Hør "Shiva" her:



Du kan her se Ida Kudo forklare nærmere om konceptet:

ANNONCE