Nyhed

Laurie Anderson udskyder dansk koncert

Multikunstneren holder dog en gratis talk i aften i København for billethavere

Det er med stor beklagelse, at Kulturværftet må udsætte koncerten med Laurie Anderson, som ellers skulle have fundet sted i dag lørdag den 14. maj i Værftshal 14.

Grundet en nødvendig ændring af scene- og publikums-opbygningen i Værftshal 14 er det af sikkerhedsmæssige årsager desværre blevet nødvendigt at flytte koncerten til Kulturværftets Store Scene den 27. og 28. august 2016.

Koncerten udsættes dermed og afholdes nu over to dage. Begge dage kl. 20.00. Billetter købt til lørdag den 14. maj er fortsat gyldige til en af disse dage. 

Alle billetkøbere vil blive kontaktet igen tirsdag den 17. maj og her få mulighed for at ombytte billetter til et tilsvarende antal, til en af de nye koncertdage.
 

Et plaster på såret

"Kulturværftet beklager meget, men kan til gengæld garantere to helt suveræne koncerter i august måned”, udtaler Kulturværftets chef Mikael Fock. Som et plaster på såret er det lykkedes os i samarbejde med Bremens Teater, København, at arrangere en gratis talk med Laurie Anderson for de gæster, der har købt billetter.”

Eventen vil finde sted lørdag den 14. maj. Dørene åbnes kl. 20:00.
Alle, der har købt billet får mulighed for at få adgang til begivenheden.

Lørdag kl. 12.00 udsendes endnu en mail til alle billetkøbere med link til tilmelding. Man kan via linket hente samme antal billetter, som man har købt til koncerten. Der er begrænset plads, og tilmelding vil ske efter først til mølle-princippet.

Samtalen modereres af musikanmelder og journalist Ralf Christensen og vil bevæge sig om kunstnerens musik, hendes nye film og seneste installations-værker. Laurie Anderson udtaler: "I hope we didn't inconvenience you too much, I am looking very much forward to coming back in august".


ANNONCE