Nyhed

Rapper arresteret og sigtet for skyderier under T.I.-show i New York

Ulovlig våbenbesiddelse, mordforsøg og en død bodyguard er anklagerne mod Troy Ave

Rapperen Troy Ave er blevet anholdt i sagen om skyderierne, der fandt sted på Irving Plaza i New York i onsdags under et koncertarrangement med rapperne T.I., Uncle Murda og Maino. Troy Ave er anholdt og sigtet for ulovlig våbenbesiddelse og mordforsøg. Ave blev selv skudt i benet under urolighederne, men ifølge Daily News blev han ved et uheld ramt af eget skud. Rapperens bodyguard blev senere samme aften skudt med døden til følge. Det er dog uklart, om de to hændelser står i direkte forbindelse til hinanden.

Læs også: En dræbt og tre andre ramt af skud ved T.I.-koncert i New York

NYPD (New York City Police Department) har offentliggjort en overvågningsvideo, hvorpå Troy Ave, hvis rigtige navn er Roland Collins, ses trænge ind i backstagelokalet på Irving Plaza, for kort efter at åbne ild.


Se den offentliggjorte overvågningsvideo fra NYPD

T.I., der var til stede backstage på spillestedet skrev i går på de sociale medier: ”Mit hjerte er tungt i dag. Vores musik er skabt til at redde liv, ligesom det har reddet mit og mange andres. Min dybfølte kondolence til familien, der led tab, og jeg beder for dem, der blev såret.”

Maino gik også ud på de sociale medier for at afvise påstandene om, at han og Troy Ave havde et problem med hinanden, og at det var grunden til, at skyderierne overhovedet fandt sted: ”Ud over at skulle forholde mig til mere meningsløs vold, vågner jeg op til de sædvanelige FALSKE og latterlige løgne, der bliver distribueret af uansvarlige medlemmer af medierne,” skriver han. ”Hvad der skete, havde INGENTING at gøre med MIG SELV eller NOGEN I MIT SLÆNG, OMGANGSKREDS ELLER ORGANISATIONER AF NOGEN ART.”


Ifølge Daily News afventer NYPD svar på den ballistiske test, før de kan sigte Troy Ave for mord.

 

 


 

 

ANNONCE