Nyhed

Rapveteran og hustru anklaget for seksuelle overgreb

GAFFA.dk – alt om musik

T.I. og konen Tiny beskyldes for omfattende omgreb 

Mere end 20 kvinder er gået ud og har fortalt, hvordan rapperen T.I. og hans kone tvang dem til sex og begik overgreb, rapporterer flere amerikanske medier, blandt andet Billboard.

Det hele startede med den tidligere ven af ​​parret, Sabrina Peterson, der hævdede, at T.I. (med det borgerlige navn Clifford Harris) truede hende med en pistol. Peterson begyndte derefter at indsamle historier fra kvinder, der siges at have lidt under parrets påståede brutalitet. Disse historier blev derefter delt på sociale medier.

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Sabrina Peterson (@theglamuniversity)

T.I. og hans kone Tameka "Tiny" Harris beskyldes for ved flere lejligheder at tvunget kvinder til at have sex, at have bedøvet kvinder og begået seksuelle overgreb af forskellig karakter. En kvinde, der ønsker at være anonym, fortæller, hvordan hun blev frataget sin mobiltelefon, og at kokain og MDMA blev distribueret til gæsterne under en fest i forbindelse med en basketballturnering i Charlotte, North Carolina. Kun de gæster, der tog bukserne af, fik lov til at blive.

"Jeg så ham trække kvinder til og fra soveværelset, til badeværelset, til stuen," skriver kvinden om T.I. "En kvinde græd, fordi hun ville væk, men de nægtede at give hende sin telefon, så hun kunne ringe til en Uber." Kvinden skal have hørt T.I. sig følgende til deres sikkerhedsvagter: "Løft denne tæve fra sengen", da hun ikke kunne gå. Kvinden på sengen skal have været næsten bevidstløs og havde en knap mærkbar puls. Ifølge et vidne, der slap for at ligge under for parrets krav, fordi hun kendte nogen i T.I.s følge, er rapperen et "absolut monster, der bruger penge og magt til at manipulere mennesker, og Tiny (hans kone, red.) er hans hemmelige våben".

Ifølge en anden kvinde, der arbejdede som escort, er hun blevet slået af Tiny og derefter forsøgt kvalt af T.I., indtil hun blev bevidstløs, da hun deltog i en trekant med parret i 2013. Da hun truede med at fortælle, hvad der skete, truede de tilbage med at få hende udvist fra USA. Andre påståede vidnesbyrd handler om sex med mindreårige, at kvinder blev tvunget til at have sex og kvinder, der var så påvirkede af stoffer, at det så ud, som om de var døde.

Parret T.I. og Tiny benægter alle beskyldninger i en offentlig erklæring: "Hr. og fru Harris ønsker, at det skal være offentligt kendt, at de udtrykkeligt benægter disse forfærdelige påstande fra Sabrina Peterson mod dem. Parret har haft problemer med denne kvinde i over ti år. De tager dette meget alvorligt, og hvis anklagerne ikke stopper, vil de tage retslige skridt."

Tiny har offentliggjort et billede på Instagram, der viser T.I. og Petersons børn og sætter spørgsmålstegn ved Petersons beskyldninger.

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Majorgirl (@majorgirl)

T.I. har til gengæld optaget en længere video, som han har delt på sociale medier, hvor han benægter beskyldningerne.

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av TIP (@troubleman31)

Som svar har Peterson delt et resultat fra en påstået løgnedetektor-test, som hun siges at have gennemgået.

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Sabrina Peterson (@theglamuniversity)

Det er ikke første gang, T.I.s syn på kvinder er blevet udsat for kritik. Da T.I. medvirkede i en podcast i 2019, sagde han, at han en gang om året tager sin 18-årige datter til gynækologen for at se, om hendes hymen stadig er intakt.

LÆS OGSÅ: Rod Stewart slipper for retssag efter overfald og nazihilsen

ANNONCE