Nyhed

Saybia synger for værdighed

Velgørenhedskonceptet #MusicforDIGNITY er igen i år klar med en musikalsk oplevelse på Det Kgl. Teaters Gamle Scene.

Poprock-gruppen Saybia, der i over 15 år har fyldt danskernes ører med deres helt egen lyd, vil lørdag den 10. september klokken 20.00 gå på scenen i Det Kongelige Teater og give deres besyv med for at bekæmpe tortur.

“Det er ikke hver dag, at man som musiker bliver inviteret til at spille en koncert på den gamle scene, og endda med mulighed for at støtte en super vigtig sag – så vi er super-beærede, stolte og glæder os til at fyre up under de skrå brædder på Kongens Nytorv i efteråret", siger bandet samstemmende.

Marketingschefen for DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur, Christoffer Glud Grønlund udtaler:


”Når kunstnere af Saybias høje klasse går ind på Gamle Scene, sker det næsten med en form for ærefrygt. Det er helt unikt, og det er netop den unikke oplevelse vi ønsker, at gæsterne går fra teateret med. Minder, de aldrig nogensinde glemmer. På dén måde kan musik vække følelser i alle på tværs af sprog og kulturer, og det er derfor også en fantastisk flot måde at skabe bro imellem danskerne og DIGNITY’s alvorlige sag.”

Med projekter i over tyve lande er DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur en af verdens største organisationer indenfor dets felt. Ligeledes har DIGNITY landets største rehabiliteringscenter for torturofre og hjælper årligt over 100 torturramte familier med at bearbejde deres traumer.

Få en musikalsk oplevelse med et af landets store navne og støt samtidig kampen mod tortur. Billetsalget er netop begyndt, og billetter kan købes på ticketmaster.dk


Varm op med klassikeren "The Second You Sleep" fra 2002:

ANNONCE