Nyhed

Wild Beasts giver koncert i Danmark med nyt album i ryggen

Til efteråret vil det være muligt at opleve de vilde bæster i det danske

Den 18. oktober i år indtager Wild Beasts, kvartetten fra Kendal i England, scenen i Pumpehuset i København. Det sker oven på udgivelsen af gruppens femte album "Boy King", der er på gaden 5. august.

Når man taler om de fire herrers artpop, dukker der uhjælpeligt sammenligninger som Pavement, Sparks og ja, selv den prominente David Bowie op.

Bandet fandt blev stiftet i 2002 og har siden udgivet fire plader, der har det til fælles, at de alle har fået en varm velkomst og rosende ord fra anmelderne. Bandet er ikke bange for hele tiden at føre deres musik nye steder hen, men kvaliteten ligger altid i den høje ende af spektret.

Én ting er, at de formår at begå sig til UG på pladerne, en anden ting er de medrivende liveoptrædener de leverer. Det skinnede klart og tydeligt igennem under koncerten, de gav på NorthSide Festival 2014. GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez var svært tilfreds med præstationen og uddelte fem stjerner:

”Stjernestunderne er mange, og det er en fornøjelse at lade sig omsvøbe af bandets bastante og glasklare udtryk. Numrene er kortere, end udtrykket lægger op til, og der dvæles ikke ved repetetive passager, så der er ingen fare for kedsomhed eller stilstand her. Tværtimod suges man let ind i bæsternes medrivende malstrøm”.

Læs hele anmeldelsen her.

Varm op med gruppens helt nye musikvideo, "Get My Bang":

Der er derfor alt mulig grund til at lade sig rive med af Wild Beasts koncert i Pumpehuset den 18. oktober i år.

Billetter er til salg på billetlugen.dk og kan købes fra i dag af den 24. maj klokken 12.00

Varm op med et af numrene fra det seneste album "Present Tense": 

 

ANNONCE