Nyhed

Dansk band laver hyldestvideo til terrorofrene i Bruxelles

Det danske hardrockband Statement er klar med sangen og videoen Heaven Will Burn

Det danske hardrockband Statement har lavet en hyldestsang og -video til ære for ofrene for gårsdagens terrorangreb i Bruxelles, hvor 31 blev dræbt ved flere bombeangreb i byens lufthavn og metro. Se videoen nedenfor.

Sangen og videoen "Heaven Will Burn" var indspillet før gårsdagens tragiske begivenhed og skulle først udkomme i næste måned, men bandet og deres pladeselskab Mighty Music har besluttet at hasteudgive sangen nu i respekt for ofrene.

Lead-guitarist Niels Larsen udtaler: "Hvornår lærer vi af menneskehedens fejltagelser? Gårsdagens tragedie er et forfærdeligt eksempel på religionens uvidenhed. Tænk hvis vi alle kunne leve i fred, under den samme sol, måne og stjerner. Tænk hvis folk ville bruge deres fornuft. Ingen vil se verden gå op i flammer."


Michael H. Andersen, chef for Mighty Music fortsætter: "Hardrock og heavy metal er et internationalt sprog og bliver ofte misforstået som voldeligt. Vi tror ikke på vold og på at dræbe uskyldige mennesker – vi tror på fred, og vi tror, at den vestlige verden er en verden for folk, der vælger at leve, som vi gør. Som lige. Mænd og kvinder, sorte og hvide."

ANNONCE