Nyhed

Howlin Pelle: AC/DC, lad mig synge for jer

Forsangeren for svenske The Hives vil med glæde tage en pause fra sit eget band og hjælpe de australske rock-veteraner

AC/DC har sat deres igangværende turné i bero. Anledningen er, at forsanger Brian Johnson risikerer at blive døv – hvad måske virker temmelig logisk, når man tænker på, at han har brugt de sidste godt 30 år på at stå ved siden af brødrene Youngs mange, store guitarforstærkere. Efter råd fra læger har bandet afbrudt deres Rock Or Bust-turné og flyttet adskillige datoer. 

Det er dog ikke kun bandets tidligere sanger, Dave Evans, der har tilbudt at agere stand-in, så bandet ikke skal gå i stå og skuffe adskillige rockhungrende-fans. Howlin Pelle fra svenske The Hives melder sig nu også på banen med en hjælpende hånd, så AC/DC kan fortsætte vejlivet.

The Hives-sangeren har skrevet et CV og personligt brev på Facebook. Han skriver, at han har tidligere erfaring med at stå på nogle af verdens største scener og har sunget AC/DC-sange siden seks års-alderen. Nu håber han, at hans måske kommende australske arbejdsgivere vil tage hans ansøgning i betragtning.


"AC/DC, overvej min ansøgning. Føl jer frie til at sprede ordet, fans," skriver Howlin Pelle på Facebook og opretter hashtagget #HPAforACDC. 

Du kan se Howlin Pelles ansøgning på Facebook her: 

 


 

Very sad to hear Brian Johnson can´t do a bunch of AC/DC shows due to health problems. That man is a legend. I would...

Opslået af The Hives på 11. marts 2016
ANNONCE