Nyhed

Jesse Hughes undskylder: Jeg har ikke været mig selv

Frontmanden beskyldte medlemmer af Bataclans sikkerhedsvagter for på forhånd at have kendskab til det tragiske terrorangreb sidste år. Det fik spillestedet til at reagere.

Eagles of Death Metals frontmand, Jesse Hughes, har undskyldt over for spillestedet Bataclan og det franske folk efter, at han for nylig kom med en konspirationsteori i et interview. En repræsentant fra Bataclan kaldte Hughes' teori "sindssyg", og nu erkender frontmanden, at han ikke har været sig selv siden den 13. november sidste år.

I interviewet hævdede Hughes om terroristangrebene på Bataclan den 13. november sidste år, hvor tre bevæbnede mænd åbnede ild under rockbandets koncert og dræbte 89 publikummer, at noget af spillestedets sikkerhedspersonale på forhånd kendte til angrebet og blev væk den dag. Til Fox Business fortalte Hughes, at han havde fundet ud af, at seks vagter ikke mødte op på arbejde den aften. "Det virker ret åbenlyst, at de havde en grund til at blive væk," sagde han. 

Det fik Bataclan til at reagere, og en repræsentant sagde til Variety, at Hughes formodninger var "sindssyge". "Jesse Hughes har spredt nogle meget alvorlige og ærekrænkende anklager mod Bataclans ansatte. Domstolen har en undersøgelse i gang. Vi ønsker, at retfærdigheden fortsætter upåvirket. Alle vidneudsagn samlet til denne dag viser sikkerhedspersonalets professionalisme og mod den 13. november. Hundredvis af mennesker blev reddet takket være deres indsats."


Jesse Hughes har nu trukket i land og siger i en udmelding på Twitter: "Jeg beder ydmygt om tilgivelse fra det franske folk, personale og sikkerhedsvagter på Bataclan, mine fans, familie og venner og alle andre, jeg har såret eller stødt med mine absurde beskyldninger i mit interview med Fox Business Channel." Han understreger, at hans meninger ikke var delt af hans øvrige bandkammerater og fortsætter: "Jeg har døjet med non-stop mareridt og kæmper mig igennem terapi for at finde en mening i denne tragedie og sindssyge. Jeg har ikke været mig selv siden den 13. november."

Eagles of Death Metal aflyste i februar resten af deres genoptagede Europa-turné, da forsanger Jesse Hughes skadede en finger.

Du kan læse hele beskeden her:


ANNONCE