Nyhed

Minus til Plus – GAFFAs hot og not

Det tænder redaktionen på, og tænder af på. Blandt andet er Elton John flyttet ind i et glashus.

Vi er i fuld gang med en ny måned, og derfor kigger vi traditionen tro på, hvad der har hidset os op i den forgangne måned.

Plus:

+ Lukas Graham har verden for sine fødder. Topplaceringer både i USA, England og Australien. Ikke set meget vildere siden Aqua.

+ Mick Jagger, Martin Scorsese og titlen Vinyl. Det måtte jo bare være godt.

+ Normalt griner vi ikke ad folk, der mister 15 millioner dollars. Men hvis historien om Martin Shkrelis forsøg på at ene-købe Kanye West nye album, og efterfølgende blive snydt for millioner, er sand, er det lidt megasjovt.

+ At Lady Gaga, med alle sine imageskift, er Bowie-fan kommer næppe bag på nogen – nu har hun også en Aladdin Sane-tatoo til at bevise det.

+ Bruce Springsteen giver hele to koncerter i Danmark – så er sommeren reddet!

Minus:

- Det kan godt være, han kun spytter mesterværker ud, men kunne Kanye ikke spare os for alt den trollen om titler, Cosby og andet gøgl?

- Engelske Viola Beachs forfærdelige dødsulykke var et grumt eksempel på en musikkarriere, der er ovre, inden den overhovedet kom i gang.

- Elton John mener ikke, at Rolling Stones er relevante længere. Derudover fortæller nyhederne, at Elton John er flyttet ind i et glashus.

- Coldplays optræden til Super Bowl led, desværre, under noget ærgerlig lyd. Det var bare Beyoncés show.

- Og mere Kanye West. Hvad er meningen med at trække sit album tilbage fra salg efter fem dage. Jeezus!

ANNONCE