Nyhed

Nikolaj Nørlund tager på mini-turné til efteråret

Efter at have indspillet et album med et helt symfoniorkester skalerer Nørlund ned til en sekstet og rammer atter de danske scener

Efter en stort anlagt koncert med symfoniorkestret Copenhagen Phil, der faldt sammen med udgivelsen af det roste album "Villa", vender Nikolaj Nørlund tilbage til de danske scener i slutningen af september i bandsammenhænge. Han vil være at opleve med en nysamlet sekstet den 30. september i Musikhuset, Aarhus, og DR, Koncerthuset Studie 2, København, den 1. oktober.

Med sig til efteråret har Nørlund denne  sekstet: Adi Zukanovic (keys), Anders Christensen (bas), Rasmus Valldorf (trommer), Nørlund (vokal), Cæcilie Trier (cello), Nils Gröndahl (violin).

Gröndahl er kendt fra et utal af sammanhænge, ikke mindst hans egne solo-eventyr og tidligere i Under Byen. Cæcilie Trier er på egen hånd en af de mest markante unge stemmer på den danske musikscene, hvor hun opererer under navnet CTM (tidligere arbejdede hun med Chimes & Bells). Anders AC Christensen og Rasmus Valldorf er Nørlunds faste rytmegruppe, og Adi Zukanovic (Bisse, SVIN, Frisk Frugt) arbejdede tæt sammen med Nørlund på "Villa".


Alt i alt er der lagt i ovnen til et nyt bud på den strygerbårne lyd fra "Villa" og Nørlunds massive bagkatalog.

GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen kvitterede med fire stjerner for "Villa" under overskriften "Når ordene bliver det bærende i en voluminøs opsætning". Du kan læse anmeldelsen her. I februar fortalte Nørlund om at indspille et album med symfoniorkester. Du kan læse GAFFAs interview her.

Billetter er i salg og kan skaffes via GAFFA Live


 

ANNONCE