Nyhed

Premiere: Stream Black Mountains nye album

Det canadiske band er fredag den 1. april klar med deres fjerde album 'IV', deres første i seks år, men du kan høre det allerede nu

Black Mountain fra British Columbia, Canada, er fredag den 1. april klar med deres første album i seks år. Du kan høre det eksklusivt her forneden via link til Soundcloud.

Albummet er det fjerde af slagsen fra Black Mountain, og det hedder derfor også passende "IV". Det følger op på albummet "Wilderness Heart" fra 2010. GAFFAs anmelder Erik Barkman kvitterede med fire stjerner under overskriften "Vancouver-kvintets treer er rodet, men sympatisk og medrivende." Du kan læse hele anmeldelsen her.

Black Mountain er også frontband for Black Mountain Army; et kollektiv af musikere, kunstnere og venner i Vancouver. I et interview har bandet fortalt: "Black Mountain er blot os fem. Black Mountain Army ... Som er røget helt ud af proportioner, det var bare en slags joke, fordi alle troede, at vi var et hippie-kollektiv, som om, at vi alle boede i ét hus. Men det var stort set bare vores venner hjemme i Vancouver, bare vores udvidede familie af kreative mennesker, som vi kender."

Flere af bandets medlemmer har det seneste årti arbejdet som velgørenhedsarbejdere på forbedrede levevilkår for fattige, misbrugere og psykisk syge i Vancouvers Downtown Eastside nabolag. 

Du kan høre "IV" via Soundcloud her.

ANNONCE