Nyhed

Seks nye navne til Distortion Ø

Britiske klubhelte, amerikansk house-veteran og skandinavisk elektropop melder sig på banen

Musikprogrammet til Distortion Ø er blevet forøget med seks nye navne inden for remixes, deep house, skandinavisk elektropop og rungende bas. Samtidig åbner Distortion årets tilmelding for frivillige til festivalen og sætter billetter til salg til Distortion Camp Site på Refshaleøen.

Distortion Ø finder sted på Refshaleøen i København 3. og 4. juni. Find billetter via GAFFA.dk/festivalguide.

Irske Mano Le Tough byder på deep house, som krydres med alt fra delikate disco-associationer til hans egen stemme – vemodig og eftertænksom.


Amerikanske Marc MK Kinchen er en houseveteran, hvis trademark-lyd, med Distortions egne ord, er "karakteristiske hoppende beats, slående toner og samplede, stammende vokaler."

Den norske, københavnsk bosatte duo Smerz blander elektronisk pop med tunge baslinjer og skrøbelige, feminine vokaler. Ep-aktuelle First Hate byder på elektronisk synthpop tilsat forsangeren Anton Falck Gansteds karakteristiske, dybe stemme.

Den britiske DJ Steve Bishop aka Oneman har brugt det sidste årti på at mixe gamle UK garage hits, hiphop, drum'n'bass og grime. Sidste år til Distortion Ø holdt han basfest i Klatrehallen, og i år er han flankeret af den ligeledes britiske duo My Nu Leng, der er aktuelle med deres fjerde udgivelse. Duoen har rejst verden rundt med deres mørke, tunge mix af dubstep, grime og hiphop. De to navne vil levere et sæt ryg mod ryg med en fælles kærlighed til den britiske undergrundsmusik, den bastante bas og det perfekte mix.


Frivllighed
Vil du være frivillig på Distortion 2016? Distortion har for årets tilmelding. Arbejdstimer under festivalen bliver belønnet med en kombo-billet til fredag og lørdag med adgang til Distortion Ø plus andre Distortion-goodies. Du kan ansøge her

Camping

Distortion åbner salget til Distortions Camp Site, som er en billig overnatningsmulighed på Distortions Camp Site-område på Refshaleøen. Det ligger tæt på Distortion Ø og Havnebussens stoppested, og gæster kan sætte deres telt op alle fem dage under Distortion. Der er få pladser. Køb din Camp Site-billet til 150 kroner plus gebyr her


ANNONCE