Nyhed

TAP1 lukker med et brag

Morten, TooManyLeftHands med flere lukker og slukker med maner

Carlsbergbyen er under forandring, og derfor må TAP1 på grænsen mellem Valby og Vesterbro, som tidligere nævnt på GAFFA.dk, lade livet i byfornyelsens navn.

Langfredag den 25. marts bliver der afholdt den absolut sidste event i TAP1, nogensinde, Blowout. Arrangørerne bag Blowout har samlet en lang række store internationale og danske elektroniske dj's, til en 10 timer lang kæmpefest. Planen er, at TAP1 skal lukke med et brag.

To dage før, altså onsdag den 23. marts, kan du opleve det næstsidste event i TAP1, Påske Tam Tam.


Line-up 25. marts:

Morten, tidligere kendt som Morten Breum er et de største danske elektroniske navne på den danske og internationale scene i disse år. Han er født i Aarhus, men har i den seneste årrække været bosat i Los Angeles. Morten Breum har optrådt sammen med store navne som David Guetta og Avicii.

Line-up: Morten Breum, John O'Callaghan, TooManyLeftHands, Ben Nicky, Jordan Suckley, Daniel Kandi, Kelde, Emil Lange og Marwo


Arrangørerne bag Blowout har planlagt, at TAP1 skal undergå en sand transformation i form af deco og udsmykning. Her vil decoteams fra Sydafrika, Schweiz og England udsmykke TAP1 til ukendelighed.

Planen er at skabe et lysende magisk univers, hvis lige aldrig er set i Danmark før, men kendt fra de største festivaler i verden som for eksempel Tomorrowland.

Der vil desuden ikke blive sparet på effekter, og der er booket både konfetti og Co2- og flammekanoner.


Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1652178088379997/

Påske Tam Tam 2016 23. marts:

Påske Tam Tam er et 13 år gammel koncept – men det er de nye arrangørers anden omgang. Det gamle koncept, placeret på Halvandet og Docken, var mere undergrundspræget, med tre mindre scener og cirka 800 gæster. De nye arrangører overtog det i slutningen af 2014 og gjorde det tilgængeligt for en bredere målgruppe.


Efter de nye arrangørers anderledes strategi lykkedes det dem at samle over 4.000 gæster til deres første omgang af Påske Tam Tam, i TAP1, i 2015.

De nye arrangører kalder deres koncept for "En psykedelisk koncertoplevelse". Én enorm Hal, med én kæmpe scene, hvor de skaber en psy-trance koncertoplevelse, efter eget udsagn i international klasse.

De nye arrangører håber dermed at kunne få flere til at få øjnene op for psy-trance-genren og -kulturen.


Holdet bag Tam Tam har booket det store deco-hold, Artescape, som vil forvandle den gamle tappehal til "et lysende, farvestrålede, psykedelisk univers".

Til Påske Tam Tam 2016 vil man desuden kunne opleve, med arrangørernes ord, "det største lyd-, lys- og effekt-set-up, der nogensinde er set inden for genren på dansk grund" med et spektakulært lys- og lasershow, såvel som alskens effekter, lige fra vj-styret kæmpe LED-skærm og projektioner til flamme-, Co2- og konfettikanoner

Line-Up:


Psytrance fra Israel: Astral Projection, Astrix, Bubble og SUB6

Store navne inden for Progressive Trance: Fabio Symphonix Moon (Fabio & Moon og Symphonix, som sammen laver et fire mand stort, to timer langt progressive sæt), Day Din, Ranji og Atmos

Til de ekstra festglade gæster afholder Tam Tam-holdet et officielt Afterparty på Penthouse/IN fra klokken 04-10 – kun for gæster af Påske Tam Tam


Facebook-event

 

 


ANNONCE