Nyhed

Adam Cohen skriver mindeord om sin far

Sangeren og sangskriveren hyldes af sin søn

Den 7. november 2016 gik Leonard Cohen bort, 82 år gammel, hvorefter nyheden blev offentliggjort tidligt fredag morgen efter Cohens begravelse i den canadiske by Montréal torsdag. Sønnen Adam Cohen har nu skrevet mindeord om sin far.

Adam Cohen, som selv er sanger, sangskriver og musiker og medvirkede på og co-producerede Cohens sidste album, ”You Want it Darker”, skriver på sin Facebook-væg: ”Min søster og jeg har lige begravet vores far i Montréal”. Og nøjagtigt som Leonard Cohen selv havde ønsket det, blev han begravet ved siden af sin mor og far i en usmykket kiste. Kun de nærmeste venner og familie var velkomne.

Adam skriver, at han savner sin fars værdighed og hans elegance.


”Jeg ville ønske, at jeg kunne takke ham én gang mere. Jeg ville have takket ham for den tryghed, han altid har givet mig, den visdom han har udvist, de lange fantastiske samtaler, og hans blændende vid og humor,” skriver Adam. ”Jeg vil også takke ham for at lære mig, hvordan man elsker Montréal og Grækenland”.

Og som mange allerede har gjort på de sociale medier, takker Adam hans far for hans herlige musik.

”Jeg vil gerne takke ham for at have forført mig til musikken, da jeg var en lille dreng, og ikke mindst for den hjælp, han har givet mig, da jeg startede i musikbranchen”. (…) ”Det har været en fornøjelse at lave musik med ham.”


Adam Cohen slutter med en hilsen til Leonard Cohens fans: ”Tak for jeres kærlige beskeder, for jeres sympati og for jeres kærlighed til min far”.

Se hele Adam Cohens besked her.

ANNONCE