Nyhed

Darkcountry-gruppen SuperScum er klar med dramatisk musikvideo til singlen "Carefully"

Den aalborgensiske kvintet har netop udgivet deres anden singleforeløber forud for deres kommende album "Blackout", der udkommer den 11. november.

Den aalborgensiske kvintet SuperScum har netop offentliggjort musikvideoen til den helt nye single "Carefully". Singlen er nummer to i rækken af forløbere til det kommende minialbum "Blackout", der udkommer den 11. november. 

Sangen handler om følelsen af ikke at kunne gøre noget rigtigt på hjemmefronten og intuitionen omkring dette, der sommetider kan mærkes, så snart man sætter foden indenfor døren. Dette afspejler videoen også ved historiefortællingen, der er bygget op omkring et par, der gradvist bliver mere og mere uenige. I videoen møder vi bandet også bandet, og vi ser dem fremføre sangen i sort/hvid, med fjer svævende i hele lokalet og med skiftende fokus på musikerne. Videoen er produceret af Julia Spicina.

Du kan se den flotte video i klippet herover. 


At det kommende album "Blackout" udkommer den 11. november er nok ikke nogen tilfældighed, for dagen er kendt som den amerikanske Veterans Day. Forsanger Claus Flindt Bjerg har, fra han var 19 og fire år frem været udstationeret fire gange i FN og NATOs styrker. Voldsomme og traumatiserende oplevelser fra de år har sat nogle dybe spor i kroppen, i sjælen og særligt i musikken, hvor han kan få italesat mange af de tanker og følelser. "Det er jo ikke, fordi alle mine sange handler om det. Men selvom jeg skriver om et forlist forhold, frygten for at fejle eller noget helt tredje, så er jeg alligevel mærket i mine tankemønstre af den tid og af flere års mentalt efterarbejde. På samme måde som alle andre er formet af deres erfaringer. De her er der bare ikke så mange at dele med,"siger Claus Flindt Bjerg

Kvintettetens seneste single "Devil In Me" udkom den 5. september, som herhjemme er Veteranernes Dag.

SuperScum udgav i 2014 deres selvbetitlede debut-ep, der er GAFFAs anmelder Espen Strunk fik fire stjerner og ordene: "Nærværende udgivelse byder på fem sange, hvoraf især åbneren Cursed og afsluttende Sunny Sunday brænder igennem. Hele det lille produkt - iøvrigt produceret af Ole Bjórn fra Dúné - efterlader dog et overbevisende og gennemarbejdet indtryk, hvor westernguitarer og sanger/sangskriver Claus F. Bjergs indlevede vokal står som centrale elementer." Du kan læse hele anmeldelsen her.


ANNONCE