Nyhed

Eivør og fire andre markante kvinder turnerer sammen i marts

For fjerde gang kan du opleve HUN SOLO præsentere fem kvindelige kunstnere i solo-optrædener.

Til foråret drager Hun Solo på turné og kommer forbi hele syv danske byer.

Hun Solo er koncertaftener, hvor en række kvindelige artister spiller hver sin solo-koncert. Konceptet blev i foråret sat i søen med et ønske om at sætte spot på de mange interessante og markante kvindelige kunstnere, der findes i musiklandskabet.  

Færøske Eivør Pálsdóttir (billedet) er vokalist, instrumentalist og sangskriver med en stemme af usædvanlig skønhed og kraft, som hun tidligere har vist blandt andet i samarbejde med DR Big Band og DR Vokalensemble. Hannah Schneider skaber melankolsk og legende pop med kærlighed til singer/songwriter-traditionen. Hun udgav i 2014 sit tredje og seneste soloalbum "Red Lines". Penny Police er sjælfuld, indiepop båret af elektroniske elementer. Nana Jacobi har ry for at levere gåsehudsfremkaldende liveoplevelser og med melodisk, filmisk og sensuelt udtryk. I 2015 udgav hun sit seneste og tredje studiealbum. Den tidligere Blue Foundation-frontkvinde Kirstine Stubbe Teglbjærg skaber spændende og flotte møder mellem drømme og støj og har til dato udgivet et enkelt soloalbum – vi venter spændt på mere.


Tourplanen ser ud således: 

Den 8. marts: Musikhuset Posten, Odense

Den 9. marts: Musikkens Hus, Aalborg 


Den 10. marts: Fermaten, Herning

Den 11. marts: Kulturhuset Kappelborg, Skagen

Den 16. marts: Slagelse Musikhus, Slagelse


Den 18. marts: Musikhuset, Aarhus

Den 19. marts: DR Koncerthuset, København

Billetsalget er i gang.


HUN SOLO er grundlagt af musikerne Nana Jacobi og Kirstine Stubbe Teglbjærg samt musikjournalist og forfatter Anya Mathilde Poulsen. Tidligere har HUN SOLO præsenteret blandt andet Emma Acs, Julie Maria, Lydmor, Ida Gard, LEW, Ida Wenøe og Maggie Björklund. Projektet er støttet af Statens Kunstfond. 

I playlisten herunder kan du høre numre fra de fem optrædene:


 

ANNONCE