Nyhed

Før Volbeat: Så få danske navne har headlinet Telia Parken

Volbeat giver i august 2017 koncert i Telia Parken, og det er der meget få danske bands, der kan prale af at have gjort.

Det er i dag annonceret, at danske Volbeat til august skal headline en koncert i Telia Parken i København. Dette synes der som sådan intet usædvanligt i, da de spiller for udsolgte stadions rundt om i verden. Et kig i historiebøgerne viser dog, at det faktisk er en ret stor bedrift, for meget få danske bands og artister har tidligere været hovednavn til en koncert i det, der i dag hedder Telia Parken. 

Volbeat bliver, så vidt vi har researchet os frem, det blot fjerde danske navn til at headline en koncert i nationalarenaen, mens koncerten bliver den femte fra et dansk band. Gasolin’ lagde ud med en koncert i Idrætsparken tilbage i 1976. I 1978 og i 1981 stod Shu-Bi-Dua på scenen som hovednavn, og særligt koncerten i 1978 blev testamenteret, da denne udkom på albummet "Leif Fra Parken". Ligeledes i 1981 stod Rungsted & Kreutzfeldt på scenen i Idrætsparken.

Hermed bliver Volbeat det første danske band til at spille som hovednavn i nationalarenaen siden 1981, og siden den i 1992 skiftede navn til Parken (og senere hen til Telia Parken). 

Koncerten med Volbeat finder sted den 26. august 2017, og det officielle billetsalg til koncerten starter den 1. december klokken 10.00, mens der fra den 30. november klokken 10.00 kan forbestilles billetter – såfremt man er medlem af fanklubben "Rebels & Angels". 

ANNONCE