Nyhed

GAFFA Fresh – hør ugens bedste sange og albums

GAFFA Fresh er endnu engang klar med inspiration i form af playlister – blandt andet med nyt fra The xx.

GAFFA er tilbage med GAFFA Fresh, en playliste med ugens bedste sange og album. Denne uge har vi hørt ny musik fra navne som The xx, Run the Jewels, Sohn, Neil Young, CODY og mange flere.

Det britiske indiepop-band The xx sender deres tredje studiealbum "I See You" på gaden den 13. januar 2017, og fra den kommende plade har de netop udgivet nummeret "On Hold". En lidt mere udadvendt og mindre guitarorienteret sang end tidligere hørt fra bandet.

NorthSide-aktuelle Run the Jewels har netop udgivet sangen "2100".  På Twitter skriver de: "Til vores venner. Til vores familier. Til alle, der er såret eller bange lige nu. Her er en sang, vi skrev for måneder siden. Vi havde egentlig ikke planlagt at udgive den endnu, men… det føles rigtigt nu. Den handler om frygt og kærlighed og om at ønske mere for os alle. Den hedder "2100". Vi håber, den passer til jer". 

Den engelske, Wien-bosatte r&b/elektrokunstner Sohn har udgivet "Conrad", endnu en forsmag på hans andet album, "Rennen", som udkommer 13. januar. Sohn giver i øvrigt koncert i DR Koncerthuset 22. februar.

Hør sangene og mange flere i Spotify-playlisten her:

 Vi har også en playliste med sange fra ugens bedste albums, denne gang med blandt andre Lambchop, Olly Murs og Hope Sandoval & The Warm Inventions.

 

Apple Music

Som noget relativt nyt har vi også Apple Music-playlister med ugens bedste nordiske og ikke-nordiske sange og album. Playlisterne er blevet sammensat af redaktørerne af GAFFA i Danmark, Norge og Sverige.

Ugens bedste nordiske sange finder du her:

Ugens bedste nordiske album finder du her:

Ugens bedste internationale sange finder du her:

Ugens bedste internationale album finder du her:

ANNONCE