Nyhed

Kraftwerk spiller i Buenos Aires på trods af forbud

De tyske elektro-pionerer stod foran en aflysning af deres koncert i den argentinske hovedstad, men spiller nu alligevel, i følge PR-bureauet Move Concerts.

Det tyske elektropionerer fra Kraftwerk spiller alligevel koncert i den argentinske hovedstad Buenos Aires torsdag den 23. november, på trods af et forbud mod større elektro-koncerter. 

Tilbage i april nedsatte den argentinske regering et forbud mod den type koncerter, efter at seks personer blev dræbt under en lignende begivenhed, nemlig den tyske technofestival Time Warp Festival, der for tredje gang blev afholdt i Buenos Aires.

Forbuddet skulle have været gældende, indtil de lokale myndigheder havde fremsat en ny lov, der skulle forhindre ulykker forårsaget af indtagelse af euroforiserende stoffer, som tilfældet var, da seks personer blev dræbt tidligere i år. 


Forbuddet skulle have ramt Kraftwerk og deres forestående koncert med den begrundelse, at bandet bruger "synthesizere og samplere som deres primære instrument". Nu meddeler PR-bureauet Move Concerts, at de har forhandlet med myndighederne, og at koncerten alligevel bliver afholdt som planlagt. 

Kraftwerk giver koncert på Luna Park Stadium i Buenos Aires den 23. november. Til sommer tager bandet på turné i Storbritannien, men der meldes ikke på nuværende tidspunkt om yderligere koncerter.

I klippet herunder kan du høre den engelske version af nummeret "The Model" fra 1978-albummet "The Man Machine":

ANNONCE