Nyhed

Nikoline giver afløb for seksuelle frustrationer med ny single

Endnu engang har Nikoline lavet en kontroversiel single og musikvideo. Denne gang med et opråb.

Den dansk/kroatiske producer, sanger, instruktør og fysiker Nikoline har netop udgivet musikvideoen til sin nyeste single "NOCMMC" (”No One Can Make Me Come”).

Nikoline har med den tidligere single "Ketchup" vist, at hun ikke er bange for at synge om sex, og denne nye single er da ingen undtagelse. Sangen tager udgangspunkt i en række undersøgelser, der viser, at at op mod 80% af alle kvinder har faket orgasme, og at ca. 70% sjældent eller aldrig kommer ved samleje. Om netop dette siger Nikoline: "Det er et paradoks, at alt lige fra reklamer, musik, film og litteratur er overmættet af en seksualisering af kvinders ydre, samtidig med, at der er en omfattende uvidenhed om kvinders seksuelle anatomi. De fleste aner fx ikke, at en klitoris er ligesom et isbjerg og under overfladen er ca. 12 cm lang og 6 cm bred. Det fører til en masse seksuelle frustrationer, og det synes jeg eddermame er vigtigt at udtrykke."

I musikvideoen til NOCMMC, giver Nikoline los for de seksuelle frustrationer i et råt håndholdt look iført hvidt blondelingeri og med infoboards inspireret af den New York baserede konceptkunster, Sophia Wallace, som i 2013 lavede mixed media projektet #Cliteracy.

Du kan se videoen i klippet herover.

Nikoline optrådte ved dette års Smukfest, og i reportagen derfra var GAFFAs udsendte noget overrasket: "Nikoline var nok den, der tog røven mest på mig. Sjovt at Amager har fået sin egen Peaches, men hun kan gøre det. Dagens bedste performer og langt ude over scenekanten. " Du kan læse hele reportagen her

ANNONCE