Nyhed

Lily Allen i stormvejr efter at have undskyldt over for en flygtning på vegne af England

"Dine børnebørn vil undskylde for dig og dit had i mange år fremover. Ligesom tyskerne gør for nazisterne," siger Allen til en kritiker

Lily Allen har for nylig bragt sig selv i noget af et stormvejr, efter at hun for rullende kameraer på BBC undskyldte på hele Englands vegne, da hun, sammen med værtinden for Victoria Derbyshire Show, besøgte en flygtningelejr i den franske havneby Calais. 

I tv-indslaget interviewer sangerinden en 13-årige flygtning fra Afghanistan. Han forklarer, hvordan Taleban har forsøgt at dræbe ham, og at han nu er flygtet og forsøger at komme ind i England, hvor han har familie. Efter at have beskrevet, hvor lang behandlingstid der er på ansøgningen om at få lov til at komme ind i England, bryder Allen ud i tårer og undskylder over for drengen på hele landets vegne. "På tre punkter har vi (England, red.) sat dig i fare. Vi har bombet dit land, placeret dig i hænderne på Taleban, og nu sætter vi dit liv på spil i et forsøg på at komme ind i vores land. Jeg undskylder på vegne af mit land for alt, hvad vi har udsat dig for," siger Allen i interviewet.

Du kan se indslaget fra BBC i videoen herunder.


Denne bemærkning er ikke gået ubemærket hen, og Lily Allen må have brugt de fleste af døgnets sidste 24 timer på at forsvare sig på Twitter, for der har været usædvanlig meget aktivitet, siden indslaget blev bragt. En bruger mener, at hun ikke kan udtale sig på vegne af hele nationen, og særligt ikke i hans navn. Hertil kommer Allen med kommentaren: "dine børnebørn vil undskylde for dig og dit had i mange år fremover. Ligesom tyskerne gør for nazisterne."

Andre tager dog også Allens parti, som eksemplet her viser:


ANNONCE