Nyhed

Premiere: Se stemningsfuld, mørk video fra den danske rocksangerinde Roxy Jules

Roxy Jules udgiver i morgen, den 21. oktober, sit tredje studiealbum "Roxy Jules III". Nu har hun offentliggjort musikvideoen til "When Massive Stars Explode"

Den danske rocksangerinde og sangskriver Roxy Jules, med det borgerlige navn Julie Runa, har netop offentliggjort musikvideoen til singlen "When Massive Stars Explode", som vil være at finde på hendes tredje studiealbum "Roxy Jules III", der udkommer den 21. oktober, via Nordic Music Society. 

I videoen ser vi Roxy Jules fremføre sangen i en dyster stemning, forsaget af de mørke billeder. Stemningen i videoen afspejler den dunkle tematik, der har været gennemgående for Roxy Jules gennem hendes musikalske arbejde. Inspirationen til musikken er nemlig hentet fra bands som My Bloody Valentine og Sonic Youth. Med en tung og dyb guitar fremfører rocksangerinden musikken med en hård, men også nænsom og personlig stemmeføring, hvilket afspejles i videoen, hvor hun oftest ses liggende på ryggen i øjenkontakt med kameraet. 

Du kan se musikvideoen til singleforløberen "When Massive Starts Explode" i klippet herunder.


Roxy Jules albumdebuterede i 2011 med albummet "Roxy Jules", og fulgte op med "Roxy Jules II" i 2013. I morgen, den 21. oktober udkommer altså det tredje album "Roxy Jules III", hvorfra vi tidligere har fået singlen "Rubies & Blood".

ANNONCE