Nyhed

Bedst lige nu – 12 stærke sange til weekenden

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Weekenden står for døren - og anlægget skal skrues op for fuld volumen! Fredag er altid garant for en masse ny musik, og i dag er absolut ingen undtagelse. GAFFA har samlet de 12 bedste tracks, der alle er forholdsvis friske fra fad, så du kan nyde ny musik i weekenden. Lyt til playlisten nederst i artiklen. 

Roxy Jules: Come Away With Me  

Sangerinden byder velkommen til et nyt lydunivers, med den mere dansable og elektroniske single, end hvad vi før har hørt fra den vilde støjrock-sangerinde. Nummeret sparkes i gang med dybe og tunge beats, mens tekstuniverset omhandler længsel og det at udforske endnu ukendte sider af livet og sig selv.

Martin Jensen: 16 Steps Feat. Yxng Bane
Den ustoppelige hitmager er klar med en ny version af sommerhittet “16 Steps”, hvor den 26-årige jyde har slået sig sammen med rapperen Yxng Bane, som har piftet nummeret yderligere op med en urban-vibe. Briten har overtaget teenage-idolet Olivia Holts første vers med sine knivskarpe rim og ru stemme, som står i god kontrast til Holts feminine vokal.

Speaker Bite Me: Ruin
De er endelig tilbage! Første udspil fra gruppen i over 11 år og rock-kvartetten er snart på trapperne med det kommende album Future Plans. Den nye single omhandler et sønderbombet forhold, hvor kærligheden er gået hen og blevet til had. Et melankolsk nummer, hvor du kan lade tårerne få frit løb til kærestesorgerne.

Elias Boussnina: Candy  
Tredjesinglen fra den 24-årige talentfulde musiker er landet på gaden. Nummeret byder på lækre r&b toner med Boussninas karismatiske og ungdommelige stemme i front. Tidligere på året udgav det danske stjerneskud de to singler “5.30” og “Lost Ones”, som blev to store radiohits og hvor sidstnævnte blev udvalgt til Ugens Uundgåelige på P3.

Mendoza: Boyz / Dance 4 U
Den rå og kraftfulde sangerinde er tilbage efter to års stilhed med den powerfulde dobbelt-single. Med numrene sætter sangerinden sex og selvstændighed på dagsordenen med stærke sanglinjer mens electropop-tonerne drøner derudaf. To singler, som egner sig godt til weekendernes playlister, når de vilde dansetrin skal vises frem.

Mariah Carey: GTFO
Det er de lyse, luftige, velkendte Mariah Carey-toner, der hænger let i luften og former synthpop-nummeret, der går under forkortelsen for “Get the Fuck Out”. I en afslappende atmosfære af sjælfuld synthpop giver popdivaen en forsmag på sit 15. studiealbum, der udkommer senere på året. 00’ernes succesfulde sangerinde lever endnu!

Death Machine: Isle of Mine
Folkbandet er tilbage med det første udspil fra deres tredje og kommende album. Det afdæmpede nummer med Jesper Mogensens karakteristiske stemme i front er med garanti et nummer, som vil tænde op for varmen og hyggen de kolde efterårsaftener. På det  eftertænksomme nummer skinner Mogensens imponerende sangskrivertalent for alvor igennem.

Lana Del Rey: Mariners Apartment Complex
Divaen med det melodramatiske udtryk er tilbage. På rejsen gennem forskellige aspekter af sin kunstneriske personlighed, fortsætter Lana Del Rey med at komme nærmere sin kerne - på den der forførende laid-back måde, hun mestrer. Talte ord omslutter lydbilledet i et akustisk akkompagnement og budskabet står klart: hun er stærkere, end vi troede.

Khalid: Better
Alt tegner på at Khalid har kreeret endnu et hit med de bløde r&b-toner og den sjælfulde, velkendte vokal. Den unge amerikaner er for tiden i studiet og arbejder på efterfølgeren til kæmpesuccesen American Teen. Med dette nye track får du en lækker og sensuel forsmag på hvad som er i vente - og alt tyder på at du godt kan glæde dig!

Rival Sons: Do Your Worst
Skru helt op for volumen med rockbandets nye energifyldte single, som er spækket med vilde guitarriffs og hårdtslående trommer. Rock’n’roll i ren 60’er og 70’er-ånd! Nummeret markerer at gruppen smider et nyt album på gaden i det nye år, der vil være det sjette i rækken fra de anmelderroste amerikanere.

Jungle: Beat 54 (All Good Now)
Det moderne soul- og funkband er vokset fra to til syv medlemmer siden den spæde start i 2013. Den London-baserede gruppe er netop aktuel med deres andet album For Ever, hvis lyd, ifølge bandet selv, bringer tankerne hen på en post-apokalyptisk radiostation, der spiller break-up sange. “Beat 54 (All Good Now)” er et levende eksempel på dette.

First Aid Kit: Tender Offerings
Med den velkendte kombination af pop, klassisk country og folk tager søster-duoen fra Sverige os med tilbage i tiden samtidig med at de krydrer genren med nye elementer. På årets Roskilde Festival optrådte gruppen med deres seneste, fjerde studiealbum Ruins - og her blev det tydeligt, at pigerne har skabt sig en solid dansk fanskare.

ANNONCE