Nyhed

Robbie Williams undskylder for Spice Girls-sexjoke

Den engelske sanger står nu frem og undskylder for at have påstået at have været i seng med fire af de fem medlemmer af Spice Girls.

Robbie Williams står nu frem og undskylder for at have påstået at have været i seng med fire af de fem medlemmer af Spice Girls.

Tilbage i 2001 forlød det, at den det tidligere Take That-sanger, som for nylig udgav singlen ”Party Like A Russian”, dengang datede Geri Halliwell (også kendt som Ginger Spice) fra Spice Girls. I forbindelse med et interview med den australske radiostation Novo 96.9 fortæller Williams nu om, hvordan han på en turné med Take That sagde til publikum, at han havde haft sex med fire af popmusikgruppens medlemmer.

”Jeg fortalte en joke for lang tid siden, som tog overhånd. På en Take That-turné introducerede jeg nummeret 'Back for Good' ved blandt andet at sige, at jeg var meget beæret over at have være i Take That, ligesom jeg var beæret over at have været oppe i fire Spice Girls. Dette var min introduktion til sangen, og det var ment som en joke. En joke, der gik for vidt. Jeg vil gerne undskylde til samtlige medlemmer af Spice Girls samt til deres respektive ægtemænd og kærester. Jeg ved, at nogle af dem ikke var synderlig begejstret for den joke", udtaler Williams til Novo 96.9.


Robbie Williams nye album ”The Heavy Entertainment Show” udkommer i næste måned, den 4. november og indeholder blandt andet numre med vokaler fra Brandon Flowers, John Grant og Ed Sheeran.

Lyt til det nye Robbie Williams-nummer "Party Like A Russian" herunder:


ANNONCE