Nyhed

Se komiker på slap line i Det Ovale Kontor i underholdende Weezer-video

Singlen "I Love the USA" er kun at finde på deluxe-udgaven af det seneste album, bedst kendt som "The White Album"

Den amerikanske rockgruppe Weezer har netop offentliggjort videoen til singlen "I Love the USA", som er at finde på gruppens seneste selvbetitlet album fra 2016, også kendt som "The White Album". Singlen findes kun på deluxe-udgaven af albummet. 

I videoen ser vi den amerikanske komiker og skuespiller Patton Oswald, der fremstår yderst patriotisk, iført bandana, bukser, T-shirt, bæltetaske og svedbånd – alt sammen indhyllet i amerikanske symboler og farver. Komikeren mimer sangen, og synger kortvarigt, mens han går på opdagelse i Det Ovale Kontor i Det Hvide Hus. Også Weezer-frontmanden River Cuomo medvirker i filmen som en CIA-agent, der ved et uheld kommer til at starte en atomkrig efter et mindre slagsmål med Oswald.

Du kan se den underholdende video i klippet herover.


Deluxe-udgaven af "The White Album" findes kun digitalt, og indeholder, foruden "I Love the USA", også "Friend for a Friend", "Fake Smiles and Nervous Laughter" samt et remix af "Jacked Up" feat. Fitz & the Tantrums og Pussy Riot-medlemmet Nadya, som ikke er at finde på det oprindelige album. Bandet har, i forbindelse med annonceringen af deluxe-udgaven, løftet sløret for, at der vil komme en række overraskelser senere på ugen. Hvorvidt videoen til "I Love the USA" er en af disse, vides endnu ikke.

ANNONCE