Nyhed

System Of A Down klar til Copenhell 2017

Det armensk-amerikanske band er netop annonceret som et af hovednavnene til næste års Copenhell

I forrige uge annoncerede det armensk-amerikanske band System Of A Down, at de i 2017 tager på Europaturné, dog uden en dansk koncert – indtil nu, for den københavnske festival Copenhell har netop annonceret, at bandet vil være ét af hovednavnene til næste års festival.

Om annonceringen siger Copenhell-arrangøreren Jeppe Nissen: "System Of A Down har været et af både publikums og vores mest ønskede bands lige siden Copenhells start. Det er til næste år 12 år siden, at de sidst har spillet i Danmark, og de har aldrig nogensinde spillet på en festival her i landet. Derfor er det kæmpestort for os at få bandet om hovednavn på Copenhell 2017".

Det bliver et længeventet gensyn for de mange danske fans, da bandet ikke har gæstet Danmark, siden de i 2005 gav en fem-stjernet koncert i Valby Hallen. Bandets medlemmer valgte året efter at holde pause og arbejde med deres egne idéer – deriblandt forsanger Serj Tankians, der udgav soloalbummet "Elect The Dead" – indtil de blev genforenet i 2010 og begyndte at spille på en række større udenlandske musikfestivaler.


Derudover forlyder det, at metalbandet fra Los Angeles er i gang med at indspille ny musik, efter de to medlemmer Shavo Odadjian (bassist) og John Dolmayan (trommeslager) i sidste måned delte billeder af bandet i indspilningsstudiet på deres respektive Instagram-profiler.

Hvis rygterne om et sjette studiealbum er sande, er det første gang siden 2005-albummet "Hypnotize", at System Of A Down udgiver ny musik.

Copenhell finder sted midt i juni, og der vil løbende blive offentliggjort kunstnere. I mellemtiden kan du holde dig opdateret via hjemmesiden eller Facebooksiden her.


 

I klippet herunder kan du høre et af bandets helt store hit, nemlig titelnummeret fra 2001-albummet "Toxicity":

 


ANNONCE