Nyhed

Albumaktuelle Regina Spektor gæster Danmark

Sangerinden med den kraftfulde sårbarhed og den viltre stemme vender tilbage til Store Vega med nyt materiale.

Den 1. november vender Regina Spektor tilbage til Danmark, når hun gæster Store Vega med nye klaverbaserede sange fra sit syvende album "Remember Us To Life".

Det er efterhånden 10 år siden, at den russisk-fødte singer/songrwiter brød igennem med albummet "Begin To Hope". I løbet af sin musikalske karriere har hun udgivet en håndfuld anmelderroste album og har med sit smukke klaverspil og fængslende stemme sunget sig vej gennem soundtracks ("500 Days Of Summer") og utallige tv-serier ("How I Met Your Mother", "Veronica Mars", "CSI:NY" og "Grey’s Anatomy").

I dag udkommer Regina Spektors syvende album, "Remember Us To Life", efter fire års albumpause. Skal man vurdere ud fra førstesinglen "Bleeding Heart", er Spektor tilbage med en lyd, der både er klassisk Regina Spektor og samtidig mindre kantet. Det legende klaver får selskab af boblende synth på nummeret, der er catchy electro-pop, rock-intensitet og en Joni Mitchell-ballade i ét.

Sidst Regina Spektor besøgte Danmark var i 2010 i kølvandet på albummet "Far". GAFFA kvitterede koncerten med fire stjerner og følgende rosende ord:

"Regina Spektors stemme besidder en kraftfuldhed iblandet en skrøbelighed og finhed, som også er kendetegnende for andre kvindelige singer-songwritere af samme eller lignende skole. En sammenligning med ditto klaverboksende Tori Amos ligger lige til højrebenet, uden at Spektor dog er lige så aggressiv og temperamentsfuld i hverken klaverspil, vokal eller tekster." Læs hele anmeldelsen her.

Billetsalget starter tirsdag den 4. oktober kl. 10:00. 

Lyt til et af de nye numre herunder:

ANNONCE