Nyhed

Hør Regina Spektors nye single

Sangerinde og pianist er tilbage med en følsom og øm ballade.

Singer-songwriter og pianist Regina Spektor har netop udgivet en ny single med titlen "Black and White" fra sit kommende album "Remember Us To Life", som udkommer den 30. september.

Tidligere på året udgav sangerinden singlerne "Bleeding Heart" og "Same Bill$" og er nu klar med endnu et nyt nummer. "Black and White" er – præcis som titlen indikerer – en simpel ballade, som tematisk kredser omkring en mistet kærlighed. Nummerets kerne består af Spektors fængslende vokal, det ensomme klaver og det faste tromme-beat med en række af synths og strygere.

Spektor har i løbet af sin musikalske karriere udgivet en håndfuld anmelderroste album og har med sit smukke klaverspil og fængslende stemme sunget sig vej gennem soundtracks (”500 Days Of Summer”) og utallige tv-serier (”How I Met Your Mother”, ”Veronica Mars”, ”CSI:NY” og ”Grey’s Anatomy”). Hun fik sit kommercielle gennembrud i 2006 med sin fjerde lp ”Begin To Hope”, og havde sin seneste albumudgivelse i 2012 med albummet ”What We Saw From the Cheap Seats”. 

I 2010 gæstede Regina Spektor Store Vega i København, hvor GAFFAs Hanne Arentsen udtalte følgende:

"Regina Spektors stemme besidder en kraftfuldhed iblandet en skrøbelighed og finhed, som også er kendetegnende for andre kvindelige singer-songwritere af samme eller lignende skole. En sammenligning med ditto klaverboksende Tori Amos ligger lige til højrebenet, uden at Spektor dog er lige så aggressiv og temperamentsfuld i hverken klaverspil, vokal eller tekster. Under aftenens koncert mindede hendes vokal dog mere om den canadiske indie/folk-sanger Feist – dog uden dennes mere slidte autenticitet, men med samme evne til at spænde vidt og rumme lige dele kraft og sårbarhed. Der er ingen tvivl om, at Regina Spektor tilhører den absolutte elite, hvad angår mestring af sin vokal." Læs resten af anmeldelsen her.

Lyt til det nye nummer "Black and White" herunder: