Nyhed

Burhan G. og Rasmus Bjerg bliver værter ved Danish Music Awards 2016

Det nye makkerpar har ikke tidligere arbejdet sammen, men de glæder sig begge til det forestående samarbejde

Når den danske musikscene skal fejres i Forum lørdag 12. november ved Danish Music Awards 2016, bliver det med et helt nyt makkerpar, nemlig Burhan G. og Rasmus Bjerg, som værter.

Sangeren Burhan G. får med showet sin debut som vært på et underholdningsprogram, mens Rasmus Bjerg tidligere har været vært ved blandt andet Zulu Comedy Galla. De to kommende værter glæder sig til at dele scenen med hinanden. 

Om samarbejdet med Rasmus Bjerg og afholdelsen af showet siger Burhan G.: "Det er en kæmpe ære at skulle dele scenen med Rasmus. Jeg er stor fan. Jeg synes, han er en af landets dygtigste skuespillere, og jeg glæder mig til en aften, hvor dansk musik er i centrum. En aften, hvor både nye navne og etablerede musikere mødes i et fælles forum og hylder al den kreativitet og de musikalske succeser, der har samlet branchen – og vigtigst af alt publikum – i løbet af det sidste års tid. Vi har så meget at være stolte af både herhjemme og i udlandet, hvor danske musikere for alvor begynder at markere sig i disse år.". 


Ligeledes glæder Rasmus Bjerg sig til samarbejdet med sangeren og håber da også, at hans egentlige profession kaster en duet af sig: "Burhan er en elegantier, og jeg tror, vi hurtigt finder hinanden. Jeg mener – vi er jo begge rimeligt generte, begge rimeligt dygtige, lugter begge rimeligt godt og ser begge rimeligt godt ud. Rimeligt godt. Jeg glæder mig til at skulle bidrage til festen i Forum. For det er, hvad DMA er - et brag af en fest. Og måske får jeg endda Burhan overtalt til at synge duet.".

Blandt de optrædende til showet er indtil videre MØ, Phlake, Gulddreng og Nik & Jay offentliggjort.

De nominerede i alle kategorier offentliggøres den 4. oktober, og der kan stemmes fra samme dag.


Danish Music Awards løber af stablen i Forum den 12. november, og billetsalget er i gang. Showet bliver desuden transmitteret live på TV2.

ANNONCE