Nyhed

Derfor bliver ”AIM” det sidste album fra MIA

MIA forklarer, hvorfor albummet ”AIM” bliver det sidste i et interview

Albummet ”AIM” bliver ifølge sangerinden/rapperen MIA det sidste, musikindustrien får at se fra hende. I et interview til NME.com fortæller MIA, at hun er nødt til at stoppe, fordi hun er træt af industriens udvikling.

”Jeg har sagt det siden mit første album faktisk. ’Oh my God, ’Arular’, jeg stopper!’ Det er bare som om, at idet vi går frem i tiden, så føler jeg, at jeg sidder i en virkelige underlig situation, fordi jeg strækker mig over tre musikgenerationer,” forklarer MIA og tilføjer: ”Jeg kom fra Britpop-æraen. Så kom den der turn-of-the-millennium-æra, som jeg også var en del af, og så har du nu den her underlige æra, hvor alt er blevet fuldt ud korporativisme, og du kun har lov til fem, ti popstjernebrands, der er forenet ligesom Sky TV… Det behøver bare en smule ændring.”

”AIM” udkom tidligere på denne måned, og GAFFA-anmelder, Rosa Louise Stilgren, gav det tre stjerner med ordene: ”Hendes vægtede budskaber, der blandt andet kredser om flygtninge og lukkede grænser, strømmer igennem et eklektisk univers, der bevæger sig ind, ud og igennem eksotiske himmelstrøg. Hendes skramlende tørre vokal får ørenlyd gennem sin slagkraft og tronende plads i lydbilledet.”

Fra ”AIM” kan du se musikvideoen til sangen ”Go Off” her:

ANNONCE