Nyhed

Hanne Boel annoncerer turné og udgiver opsamlingsalbum

En af Danmarks mest sælgende sangerinder kan sidst på året opleves live, når hun tager på turné landet over

Hanne Boel er aktuel med en ny samling af de største hits, ligesom hun annoncerer en kommende efterårs- og vinterturné.

Samlingen har fået titlen ”Boel Best” og indeholder 26 af Hanne Boels mest elskede sange. Numerene er hentet fra Boels 16 albums, og man kan få fornøjelsen af numre som ”Don’t Know Much About Love”, ”I Wanna Make Love To You” og ”No Love At All”, samt de populære duetter ”Skibet Skal Sejle I Nat” med Lars H.U.G og ”Talk It Out” med Thomas Helmig.

I september kan Hanne Boel hver søndag opleves i TV2s "Toppen af Poppen", hvor hun fortolker de andre medvirkendes numre. Om konceptet har Hanne Boel udtalt følgende:


"Første gang jeg så Toppen af Poppen på tv var, da det blev optaget på en tropisk ”Paradise Island”, hvor alle deltagere havde sommertøj og solrøde kinder. For mig handlede det mere om paradis end om musik. Derfor tænkte jeg, at det ville jeg aldrig sige ja til. I sæson fire rykkede optagelserne hjem til Danmark, og det hele blev for mig meget mere troværdigt. Tilmed blev nogle af sangene nu spillet akustisk uden for meget glimmer. Pludselig blev det hele meget mere charmerende. Jeg sagde ja til at medvirke i år, og det er jeg virkelig glad for, at jeg gjorde."

Genremæssigt spænder Hanne Boel vidt og har med sine numre haft succes i hele Skandinavien. Hun debuterede med albummet "Black Wolf" i 1988, og for sit andet album "Dark Passion" fra 1990 vandt hun fire danske Grammy-statuetter.

Til efteråret kan man opleve sangerinden live, når hun tager på en efterårs- og vinterturné i Danmark til 28 forskellige spillesteder.


Tourplanen er som følger:

22/11: Vestervang Kirke, Viborg

23/11: Holstebro Kirke, Holstebro


24/11: Sct. Nicolai Kirke, Vejle

25/11: Bygningen Køge, Køge

26/11: Norsminde Kro, Norsminde


27/11: Høloftet Thyholm, Thyholm

30/11: Gug Kirke, Aalborg

01/12: Ansgars Kirke, Odense


02/12: Ny Ridehus – Grønnegades Kaserne, Næstved

03/12: Sct. Pauls Kirke, Aarhus

04/12: Fermaten, Herning


07/12: Christians Kirke, København

09/12: Realen Fanø, Fanø

10/12: Godset, Kolding


15/12: Nyborg Kulturhus, Nyborg

16/12: Vendelbohus, Hjørring

17/12: Tobakken, Esbjerg


 

Varm op med hittet "Don’t Know Much About Love" herunder:


ANNONCE