Nyhed

Jonathan Johansson gæster Danmark til vinter

Den svenske sanger og sangskriver giver koncert i Pumpehuset sidst i november

Den svenske sanger og sangskriver Jonathan Johansson gæster Danmark til efteråret. Det sker, når Johansson gæster det københavnske spillested Pumpehuset fredag den 25. november. 

Johanssons lyriske univers bevæger sig i feltet mellem dyster nattesort sorg og solrig eufori, hvilket er så stærkt, at det blandt andet indbragte ham en svensk Grammy-nominering for 2005-albummet "En Hand I Himlen".

Vi skal halvandet år tilbage for at finde Johanssons sidste albumudgivelse, da han i marts 2015 udgav "Lebensraum!", et album, som GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen gav fem stjerner og indledte med ordrerne: "Den 34-årige svenske popbegavelse Jonathan Johansson har på sit femte album igen omsvøbet sig med aldeles klangfuld pop, men de før så naturlige new romantics-toner har på "Lebensraum!" fået et bredere strøg 80'er-neon. Farvepaletten emmer af moderne r'n'b og er leveret i en spillevende produktion signeret Johanssons faste sparringspartner Johan Eckeborn."

Du kan læse hele anmeldelsen af "Lebensraum!" her.

Jonathan Johansson er albumaktuel igen allerede dette efterår, hvor albummet "Love & Devotion" udkommer. Herfra har vi allerede fået singlerne "Real Thing" og "Sommarkläder". 

Billetsalget til koncerten i Pumpehuset fredag den 25. november er netop startet i dag, mandag den 19. september.

 

I klippet herudner kan du høre den seneste single "Sommarkläder" fra det kommende album.

ANNONCE