Nyhed

Newbees Festival indtager Aarhus næste weekend

Den aarhusianske up-coming festival har offentliggjort det fulde program. Se det her.

Det endelige program for den aarhusianske up-coming festivalen Newbees Festival er blevet offentliggjort og byder på alt fra fra mørk psykedelisk rock over storslået alternativ pop til dansabel svensk Balkan.

Newbees Fesival løber af stablen for niende gang, når der den 22. og 23. september åbnes dørene i Studenterhus Aarhus. 

Billetterne koster 75 kroner per dag og 99 kroner for partout. Medlemmer af Studenterhus Aarhus har gratis adgang. 


De annoncerede kunstnere til dette års festival er:

For Akia (billedet)

Bandet vandt P3’s Karrierekanonen i 2014, og specielt hittet "Recognizer" blev spillet på stationen og må siges at være deres gennembrudshit. For Akia spiller power-pop/rock, og bandet er kedetegnet ved deres karakteristiske melodier.

 


Vores Allesammens


Vores Allesammens er et dansk psykedelisk soul/pop-band, der for ganske nylig har udgivet en musikvideo til deres seneste single "For Ung". Singlen bliver at finde på bandets debut-ep "Elendig Lille Mand" der udkommer den 8. oktober. Teksterne kredser om overgangen fra ung mand til voksen, håbløshed og ansvar.

 


Bleach Blondes

Bandet spiller mørk garage/psykedelisk rock, med fokus på et råt, men stadig rent og perfektionistisk udtryk. I februar udgav de deres debutalbum "You Could Take The Whole World To Bed With You", hvilket indeholder hele ti numre.


 

De Forbandede

De Forbandede spiller dansk stoner/psykedelisk rock. Syreguitaren, tunge trommer og de danske tekster er gennemgående for bandets udtryk. 


 

 


Gadjos

Festivalens svenske Balkan-indspark kommer fra Gadjos, der med deres hyldester til blæseinstrumenter og deres egen-opfundne genre Tallafunk nok skal være et underholdende og imponerende indslag.


 

Jærv

Forsanger i Jærv er Amanda Glidvad, der tidligere har været en del af ThePolarShift. Jærv udgav i marts deres debut-ep "Dit Hav", der byder på et køligt og melodiøst tekst-univers, hvor tunge elektroniske undertoner forener sig med Glindvads stærke vokal. 


 

 


Irah

Den københavnske trio Irah byder på storslået alternativ pop, når de med tunge og svævende synthesizere og dybfølt vokal spiller stemningsfyldt soundscape-musik. 


 

Masasolo

Masasolo præsenterer drømmende psykedelisk rock med bløde guitarriffs og en musikalsk stemning, der fremkommer som "laid-back".


 

 


Teenage Love

Den dansk-amerikanske duo Teenage Love udgav sidste år deres debut-ep "Gold". Bandet blander violiner med minimalistisk elektro, tostemmige pop-melodier og en omgang girl power.

 

 


Farveblind


Farveblind er en del af det aalborgensiske musikkollektiv "Lydtæt" og producerer elektronisk musik af den tunge og rytmiske slags. Den aalborgensiske duo blander forskellige genrer i deres musik og optræder blandt andet med et akustisk trommesæt for at skabe dynamik mellem det elektroniske og akustiske univers. 

ANNONCE