Nyhed

SMUKFEST 2023: DJ-programmet rulles ud

Sam Feldt og ItaloBrothers er blandt de ni nyannnoncerede acts

Smukfest har netop annonceret ni dj’s, der skal spille på scenen The Hood, der forvandler sig til en fest i de sene timer.

Blandt andet når Sam Feldt kommer forbi med sange som ”Post Malone” og ”Way Back Home,” der tilsammen har over 800 millioner afspilninger.


I den internationale lejr har vi også ItaloBrothers, der faktisk kommer fra Tyskland, ikke Italien. Mange sætter lighedstegn mellem dem og sangen ”Stamp on the Ground,” der kom ud for 13 år siden.

LÆS OGSÅ: Ni nye navne på Smukfest-plakaten

Samme dag som den tyske gruppe kommer canadiske A-Trak, der hver måned får fire millioner afspilninger på Spotify. Primært på grund af hans remix af sangen ”Heads Will Roll", men han havde også en rolle på ”Prayers Up” af Calvin Harris med Travis Scott som gæst. Og så har han turneret med Kanye West.


Andre internationale dj's, der kommer forbi The Hood, er Grammyvindende CidCurbi og Matroda. Ellers får scenen også besøg af Prom Night, Farveblind og Den Sorte Skole, som fik fire ud af seks stjerner af GAFFA, da de spillede på Bøgescenen i 2019.

Smukfest annoncerer første internationale navn

ANNONCE