Nyhed

Drømmere på museum

Det formidable folkemusikorkester Dreamers’ Circus spiller 26. april i forbindelse med unik udstilling

Den Hirschsprungske Samling er måske ikke det mest kendte museum i landet, men det kan der rådes bod på onsdag den 26. april, når folkemusiktrioen Dreamers’ Circus kommer forbi og giver koncert i de usædvanlige omgivelser. Museet ligger nærmest i baghaven set i forhold til Statens Museum for Kunst og er et af de såkaldte Parkmuseer, som der er seks af, alle i samme nabolag.

Den Hirschsprungske Samling holder til i et fint hus, hvor der er en udsøgt samling af kunst fra 1800-tallet, og hvor ikke mindst Skagens-malerne er rigt repræsenteret. Her gør man meget ud af at rummene er indrettet, som de var på malernes tid, og det er i de omgivelser, at Dreamers’ Circus kommer til at optræde.

Jeg gav for nylig Dreamers’ Circus fem stjerner, da de optrådte på Global, og kan godt lide tanken om det utraditionelle kulturmøde, som museet har fundet på sammen med orkestret.


Anledningen til koncerten er udstillingen Lyd i mørket. Musik i billedkunsten, som kører hele sommeren. Alle værkerne har med musik at gøre, og i samarbejde med Musikmuseet har man skaffet alskens effekter, så som instrumenter og partiturer.

Koncerten starter klokken 19.30, og billetprisen giver også adgang til museets udstillinger.

 


 

ANNONCE