Nyhed

Ny video: Jokeren er de voksne – og rapper om Støjberg og Muhammed-tegningerne

Jesper Dahl er tilbage – voksen og følsom

Efter mere end to års pause fra ny musik er Jokeren vendt tilbage med en ny single og tilhørende video. På den nye single, "Jeg' de voksne", kigger Jokeren tilbage, fremad og omkring sig og reflekterer over tiden, der er gået – hvordan har voksenlivet behandlet ham, og hvordan har han behandlet sit voksenliv indtil videre? Se videoen nedenfor.

Jokeren alias Jesper Dahl er nemlig med egne ord blevet voksen – alkoholen og stofferne er lagt på
hylden, og med "Jeg' de voksne" begynder et nyt kapitel hos den danske rapper. En mand, der snart har været en del af branchen i 25 år og udgivet tre studiealbum med Den Gale Pose og fire som solist.

Den nye single er mindre drengerøvsagtig og mere samfundskommenterende end Jokerens tidligere
numre. Jokeren kommenterer dansk og international politik med ord om alt fra Inger Støjberg til Muhammed-tegningerne.


"Jeg' de voksne" er første nye toner fra Jokeren siden albummet "Dansker" fra november 2014. Et album, GAFFAs anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr tildelte hele fem stjerner og blandt andet skrev følgende om: "Dansker er på sin vis et sammensurium af disse kreative elementer og er en alsidig fortælling om liv snarere end en umulig kategorisering af, hvad en dansker egentlig er – noget titlen ellers kunne antyde. Det er et album, der stikker i mange retninger med Jokerens personlige, ærlige tekster som den røde tråd." Læs hele anmeldelsen her.

Se videoen til "Jeg' de voksne":


 

ANNONCE