Nyhed

Thirty Seconds to Mars: “Ærlig talt, så savner vi jer alle sammen.”

GAFFA.dk - Alt om musik

“Sidste gang vi udgav et album var der ingen selvkørende biler, fidget spinners, Præsident Trump var stadig ham fyren fra The Apprentice, og Jon Snow havde ikke været død endnu. #SpoilerAlert”

Således lyder en flabet pressemeddelelse fra Thirty Seconds to Mars, som annoncerer, at de efter “[...]fire lange år, hundredevis af dage, tusindevis af timer, gazillioner af sekunder endelig har færddigjort en fucking sang.”

Det amerikanske rockband består af de to brødre Jared og Shannon Leto samt Tomo Miličević, der blev medlem af den nu triadiske konstellation tilbage i 2003. Thirty Seconds To Mars blev dannet tilbage i 1998 og har indtil nu udgivet fire studiealbum.  


Med et hav af politiske referencer er singlen “Walk on Water” akkompagneret af en musikvideo, som på minimalistisk vis starter med udsagnet: “Everything you are about to see we filmed on a single day in The United States of America. July 4th. 2017.” Således har Thirty Seconds to Mars lagt i kakkelovnen til en snak om medmenneskelighed , tro og håb i nutidens USA.

“Ærlig talt, så savner vi jer alle sammen,”  konstaterer trioen i deres pressemeddelelse, hvorefter de fortsætter: “Vi kan ikke vente med at komme tilbage på landevejen, og vi kunne ikke være mere stolte over at dele denne nye single fra vores kommende album med jer. Og ja, vi har arbejdet på det i fire år."

Især trioens frontfigur, Jared Leto, har haft stor succes i det filmiske univers, således blandt andet i "Fight Club", "American Psycho" og "Dallas Buyers Club". Sidstnævnte afkastede en Oscar til Jared for "Bedste mandlige birolle," hvor han spillede den transseksuelle og hiv-smittede Rayon.


 

ANNONCE