Nyhed

Donald Trump-medarbejderens pinlige kritik af "Daft Funk" bliver et viralt hit

Hvad tænkte han på?

Nej, vi har ikke stavet forkert i overskriften. Det har Donald Trumps pressesekretær Sean Spicer derimod. En stribe af Det Hvide Hus-medarbejderens tweets er nemlig dukket op til overfladen igen med hjælp fra Consequence of Sound – hvor han stiller spørgsmålstegn ved den franske elektroduos beklædning. Daft Punk, eller Daft Funk som Spicer selv siger, har været kendt for deres hjelme siden 2001, da de udgav deres andet album, "Discovery". Noget, som ikke bliver værdsat af Donald Trumps pressemedarbejder – som ellers siger, at han har været stor fan af franskmændene.

I et tweet af Spicer, mens han så gruppens Grammy-optræden i 2014, skriver han nemlig: "Jeg var en tidlig fan af dem. Men kom igen, hjelme? De burde blive voksne." Den tilsyneladende skuffede fan bemærker også, at han ikke synes, Daft Punk gør det særlig godt gennem endnu et ikonisk tweet: "Daft Funk – dette er jeres 10 sekunder i rampelyset – I fejler med det."

Hvad Sean Spicer synes om samarbejdet mellem Daft Punk og The Weeknd er uvist. Ligeledes, om han overhovedet kan stave til The Weeknd.

Se nedenfor de famøse tweets og nederst den kritiserede optræden og vurdér selv, om du er enig med Sean Spicer i hans vurdering af "Daft Funk".

 

ANNONCE