Nyhed

Fremadstormende svensk rockband med lokal trommeslager til Esbjerg Rock Festival

Hardrockerne Amaranthe kan opleves i den vestjyske by til sommer

Det fremadstormende svenske rockband Amaranthe er blevet offentliggjort til Esbjerg Rock Festival, og gruppen har en ganske lokal vinkel, idet deres trommeslager Morten Løwe Sørensen stammer fra netop Esbjerg.

Med hele tre sangere i front og et udtryk, der spænder fra hardrock over metal til melodisk death metal, blander Amaranthe genrerne på kreativ vis. Morten Løwe Sørensen fra Esbjerg sørger for de hårdtslående trommer i tæt samspil med bassisten Johan Andreassen, mens Olof Mörck står for det alsidige guitarspil. Vokalerne byder på både melodiøse poptoner sunget af Elize Ryd, kraftfulde brøl fra Jake E og en lys herrestemme fra Henrik Englund Wilhelmsson.

Amaranthe blev dannet i 2008. De seneste tre album har solgt flere end 250.000 eksemplarer på verdensplan, og gruppen har været på fire Europaturnéer og tre USA-ture i løbet af de seneste fire år. Deres seneste album, "Maximalism", udkom i efteråret, er produceret af danske Jacob Hansen, blandt andet kendt for sit mangeårige samarbejde med Volbeat, og er blevet nomineret til en svensk Grammis for Best Hardrock/Metal of the year".


Esbjerg Rock Festival finder sted i Vognsbølparken, Esbjerg, den 2. og 3. juni 2017. Indtil videre er TV-2, Ugly Kid Joe, Amaranthe, Pretty Maids og Mike Tramp på plakaten. Flere navne følger løbende, og festivalen venter cirka 10.000 gæster.

Varm op med "That Song":


ANNONCE