Nyhed

Se højenergisk musikvideo med Binzer-brødrene fra D-A-D og Electric Guitars

Electric Guitars er gået sammen med Binzer-brødrene om at lave en fængslende musikvideo

Gruppen Electric Guitars feat. Jesper Binzer og Jacob Binzer fra D-A-D er aktuelle med videoen til sangen "Headless Chicken". I musikvideoen er D-A-D-forsangeren Jesper Binzer bundet til en stol, mens han skriger af sine lungers fulde kraft. Se videoen herover.

"Headless Chicken" er taget fra Electric Guitars’ kommende album "Rock'N'Roll Radio", der udsendes internationalt den 10. februar på cd/lp/download gennem Mighty Music/Target Group. Albummet er produceret af Jacob Binzer, der er guitarist i D-A-D og bror til Jesper Binzer.

"Vi har lavet vores mest helstøbte album denne gang, og det skyldes 100 procent, at vi har åbnet døren til at lade en udefrakommende person producere. Jacob “Cobber” Binzer har været ordstyrer og forrygende advokat under hele processen, og det har ganske simpelt skåret skidtet fra og samlet det gode,” siger Electric Guitars' ene frontfigur, guitarist og sanger Søren Andersen.

Bandets anden frontmand, guitarist og sanger Mika Vandborg tilføjer: "Pladen hedder “Rock’n’Roll Radio”, af den simple grund, at vi generelt savner rock i radioen i Danmark. Men titlen kunne så godt ha' været “More Riffs To The People”.


D-A-D og Electric Guitars har længe været venner, og da D-A-D-bassist Stig Pedersen i 2015 faldt på scenen under en koncert på Aarhus Havn og brækkede armen, var Søren Andersen i en periode hans afløser.

 

Videocredits:


Filming: Vicky Singh og Rasmus Quistgaard

Redigering & grading: Vicky Singh

Lys: Kent Kox


Makeup & styling: Tina Deleuran

Stillfotos: Brian Baden

 


Electric Guitars' line-up

Søren Andersen - Guitar og sang

Mika Vandborg - Guitar og sang


Peter Kjøbsted - Bas og kor

Morten Hellborn - Trommer og kor

ANNONCE