Nyhed

Alive Festival fuldender årets program

x

Sekuoia, Bremer/McCoy, Soleima, Farveblind og Marc Facchini er sammen med de nordjyske talenter Eli og Blood Child sidste navne på plakaten. Dermed er musikprogrammet for årets Alive Festival i Thy på plads og spilleplanen er ude. Se en gennemgang af de tilføjede artister nedenfor.

Alive Festival finder sted for niende gang i Thy den 17. til 19. august. Og tidligere har festivalen blandt andet offentliggjort den canadiske folk-synth-gruppe Timber Timbre. Du kan se den fulde program her.

BREMER/MCCOY


De to komponister og barndomsvenner, Jonathan Bremer og Morten McCoy, bevæger sig i grænselandet mellem reggae og meditativ modal-jazz. Med udgangspunkt i disse to vidt forskellige genrer søger duoen et mildt, melankolsk og organisk udtryk, som man kan drømme sig væk til. Bremer og McCoy har tre albums på samvittigheden. Det seneste, “Forsvinder”, udkom i efteråret 2016.

FARVEBLIND


Den unge, elektroniske duo Farveblind er vokset ud af musikkollektivet Lydtaet. Farveblind er kendetegnet ved en fængslende, syret lyd, der er drevet frem af en tung bas og livetrommer. Senest har de blandt andet spillet på Roskilde Festival. En koncert, vores anmelder beskrev som "energi fra top til tå". Læs anmeldelsen her.

SEKUOIA


Patrick Alexander Bech-Madsen, som står bag aliasset Sekuoia, kombinerer det organiske og elektroniske i ét stort drømmende, musikalsk sammensurium. Elementer fra både dubstep og ambient er en del af Sekuoias univers. Sidste år udkom debutalbummet “flac”, der fik store roser af vores anmelder, som kvitterede med fem stjerner. Læs anmeldelsen her

SOLEIMA


Soleima har efter sin tid i det aarhusianske hiphop-band Flødeklinikken kastet sig ud i sit eget pop-eventyr. Singler som “Cracks” og “Breathe” har fået radiotid omkring i Europa, mens “Cracks” blev P3’s uundgåelige i januar. GAFFA fik en snak med stjerneskuddet Soleima om at gå fra hiphop til pop, om at udgive ep’er i stedet for album og om at sige ”fuck det” til voksenlivet. Du kan læse hele interviewet her.

MARC FACCHINI


Det emmer af både fortid og nutid i sangskriveren Marc Facchinis lyriske sange, der er lige dele sprogligt finurlige og eftertænksomme. Siden den tidligere Mother Lewinsky-forsanger i 2014 satte sit soloprojekt i søen, er det blevet til to album. Det seneste fra 2016, “Mørk Mandala”, fik rosende ord med på vejen fra vores anmelder. Læs anmeldelsen her.

ELI


Eli udgav i starten af 2016 debutsinglen "Okay". Eli er et band, der har skabt sig sin egen lyd og plads på den danske musikscene og er senere i august klar med debut-ep’en.

BLOOD CHILD


Melodiøs post-punk, som udspringer fra undergrunden i Thy. Tempoet er højt, guitaren er støjende og musikken har generelt præg af et mørkt og mystisk univers. Bandets inspirationskilder stammer fra slut-70'er- og start-80'ernes punkscene.

ANNONCE