Nyhed

"Despacito" er den mest streamede sang nogensinde

GAFFA – alt om musik

Det går nogle gange stærkt i musikverdenen, og på kun et halvt år er den puertoricanske sanger Luis Fonsi og hans rappende landsmand Daddy Yankees megahit "Despacito" blevet den mest streamede sang nogensinde, skriver Billboard.

Sangen fra januar, og ikke mindst remixet fra april med Justin Bieber (billedet) som gæstevokalist, er i de to versioner sammenlagt blevet streamet 4,6 milliarder gange på de forskellige streamingtjenester. Hermed overhaler Justin Bieber sig selv, idet hans "Sorry" fra oktober 2015 i de forskellige udgaver, den er udgivet i, sammenlagt er blevet streamet 4,38 milliarder gange. På tredjepladsen finder vi Ed Sheerans "Shape of You", også fra januar 2017, der er blevet streamet 4,07 milliarder gange.

Luis Fonsi udtaler stolt til Billboard: "Streaming er en måde at forbinde publikum på over hele verden, og det har hjulpet min musik til at nå ud til hvert hjørne af planeten. Det er virkelig en ære, at "Despacito" er den mest streamede sang i historien."


Sangen ligger for tiden nummer 1 i blandt andet USA, England, Australien og også i Danmark.

39-årige Luis Fonsi er en erfaren sanger, som albumdebuterede i 1998 og til dato har udgivet otte studiealbum. Han har flere gange tidligere toppet Latin-hitlisten i USA, men ikke været højere end nummer 15 på den brede amerikanske hitliste.

40-årige Daddy Yankee har også en stribe udgivelser bag sig, i alt syv album, og et ottende er på vej. Han har også tidligere toppet den amerikanske Latin-hitliste og ligget nummer ni på den brede amerikanske hitliste.


Hvis du af en eller anden grund ikke har hørt "Despacito" endnu, eller bare vil høre den igen, kan du gøre det nedenfor.

 


 

 

ANNONCE